| anonymo21 a întrebat:

Am o viata normala, cel putin asa cred. Sunt fata, am 21 de ani, muncesc, sunt si la facultate dar ma simt incredibil de singura cu toate ca am prieteni... Nici nu stiu ce sa fac... Sunt toata ziua cu castile in urechi si ascult muzica care ma deprima mai mult.
Am nevoie de cineva cu care sa discut!

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici o sa gasesti mai mult psihopati, nu-ti recomand internetul daca cauti pe cineva cu care sa discuti.

| darrio2007 a răspuns:

E clar ca ai nevoie de o relatie. Dar nu stii cum sa ti-o intemeiezi.

| danay72 a răspuns:

Socializează mai mult cu prietenii tai. Nu te izola și fa activități care îți aduc bucurie. Apoi, dacă vezi ca un anume stil de muzica te deprima, asculta muzica veselă. Concentrează-te asupra aspectelor pozitive din viata ta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Gaseste o persoana in varsta, trecuta prin multe si preferabil femeie, cu care sa discuti. In felul asta vei avea multe in comun (femeie) dar si puterea de a-ti da un sfat (experienta).

| georobimobiliare a răspuns:

Te-ai intrebat de ce ti-se intampla asta doar tie? Poate nu exista comunicare cu persoanele din jurul tau? Familia? Gandeste-te ca ai o viata..incearca sa gandesti doar ZAMBIND daca esti trista ce rezolvi? Incearca sa fi cat mai deschisa cu persoanele din jurul tau si ai sa vezi vei avea o viata mai mult ca perfecta happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic ca esti si timida!
Traind alaturi de oameni la locul de munca si la facultate, NU ai cum sa socializezi.
Spre exemplu cand iesi de la locul de munca /facultate, cauta persoane care au acelasi cu tine. Deschide o discutie banala despre cursuri, despre vreme....TREBUIE doar sa deschizi gura si... mintea!
Zici ca si muzica te deprima.Schimba stilul.

| Deaad a răspuns:

Singuratatea este un dar.
De ce toata lumea o detesta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumim pentru votul de incredere. laughing

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ar trebui sa te lasi de obiceiul de a asculta muzica in casti. Urmatorul pas este sa vorbesti cu persoanele din anturajul tau si sa le spui ca sa iti doresti un prieten.

| anonymo21 explică (pentru Deaad):

Un dar zici? cum e posibil?

| Deaad a răspuns (pentru anonymo21):

Pentru mine este un dar.
Chiar daca ma predispune la depresie de cele mai multe ori.

Asa sunt facut.Ma simt bine in singuratate, cu castile in urechi si izolat de lume.
E cam ciudat, stiu.
Dar lumea ca mine stie despre ce vorbesc.

| Speeeeeeeed a răspuns (pentru anonim_4396):

Si sociopati! Sa nu uitam si de aia ca nu e frumos sad.

| anonymo21 explică (pentru Deaad):

Mi-as dori sa iti cunosc trairea!

| relian a răspuns:

Naspa.De drogat te droghezi cumva? Intreb ca mai toti asta fac, e cam la moda se pare. Daca te deprima faptul ca asculti muzica si o faci intentionat inseamna ca ai ceva probleme pe sus, asa ca consulta pe cineva de specialitate.Cum poti sa stai toata ziua cu castile in urechi nu stiu, cel putin eu nu le pot suporta, ma doar urechile nu stiu.Hai casti pe urechi da merg dar timpeniile alea in e naspa, poate de aia esti asa.Glumesc.Ai nevoie de cineva cu care sa discuti ce? Spune aici sau stiu si eu ce vrei sa discuti sau unde.Ai nevoie de cineva fata in fata sau oricum? CE e naspa nu stiu cum de sta toata ziua cu castile cum spui daca tu si muncesti si esti si la facultate.Pai aia la scoala va lasa cu catile in urechi la ore? Sau la munca stai cu casti? Ciudat nu stiu ce munca ai sau ce scoala faci, dar eu unu nas agaja pe cineva sa stea cu catile pe sau in irechi la munca.Laa scoala nici atit nici nu te-as accepta in sala, nu te-as trece clasa nici daca ai fi cea mai buna, aia e lipsa de respect.Nui de mirare ca esti ciudata.

| Panfilii_Victor_2001 a răspuns:

Daca prieteniii nu te invita seara la o inghetata sau la o plimbare invitai tu si distrativa astfel pritenia sau relatia se va stringe fa primul pas incearca sa devii mai deschisa cu ceillanti succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O durere impărtășită este injumătățită, iar o durere neimpărtășită e o durere dublă.
Prin urmare, Dumnezeu este adevăratul remediu atunci cand dinții singurătății vor să muște.
Cheia scăpării din ghearele singurătății este așadar la Dumnezeu.
Sfantul Nicolae Velimirovici spune ca "nu trebuie sa ne temem atunci cand suntem lipsiti de oameni, caci nu suntem singuri. Singur este cel care nu stie de Dumnezeu, chiar de i-ar fi toti oamenii prieteni. Unul ca acesta si intr-o tovarasie cat se poate de numeroasa va spune, cum spun si acum unii: "Ma plictisesc! Nu stiu ce sa mai fac. Toate ma plictisesc cumplit". Acestea sunt suflete goale de Dumnezeu, cenusa fara foc".
Sfintii Parinti ne indeamna ca atunci cand nu avem nimic care sa ne impinga inainte sau inapoi, adica ceva de facut, sa stam cu noi insine. Vom vedea ca nu putem sta mai mult de cateva minute, ne vom plictisi de noi insine. Este o descoperire dramatica. Este semnul ca avem un suflet gol de Dumnezeu.