Generalizezi sau personalizezi? Femeile au in general asteptari si daca nu le sunt satisfacute atunci sa te tii, isi aduc aminte de orice "neregula". Sunteti sensibile, e drept dar o vorba calda sau un gest tandru mai incalzeste pe cineva sau doar un cadou consistent? Nu insinuez ca toate femeile sunt materialiste dupa cum cred ca nici tu nu ai insinuat ca toti barbatii ar fi ignoranti fiindca altfel te as intreba cati barbati ai incercat sa cunosti sau cat de atenta ai fost tu la dorintele lor? Ma gandesc ca cel mai important lucru intr-o relatie este comunicarea; Doresti ceva :CERE! valabil in ambele cazuri.
Eu nu pot sa inteleg, dar de ce tu crezi ca numai femeiele se sacrifica pentru barbati? Oare nu crezi ca si barbatii se sacrifica pentru femei daca nu crezi in nainte de 14 februarie intra prin magazinele de bijuteii si prin buticurile de flori. Cu toate ca nu toti au posibilitate sa faca cadouri mari, dar eu cred ca fiecare se straduie.
Sau in familie copiii intreaba pe mama ce mincam azi sau cu ce neimbracam azi, dar mama intreba pe tata cu ce gatesc eu astazi etc.
of mie imi spui. Mereu sunt foarte grijulie...inainte sa fac ceva ma gandesc bine ca sa nu il afecteze cu ceva. Incerc sa fac orice sa fie bine. Nu stiu ce sa iti zic, cred ca asa sunt baietii
Poate sunt exceptii cam 1%, in rest... indiferenti, nepasatori :p Asta e realitatea :*
Sunt de aceiasi parere de tine chiar daca sunt "barbat/baiat"... intr-adevar nu sunt ca ceilalti si nici nu imi place sa fiu,prefer sa fiu la locul meu,doar ca nu stiu care ar fi motivul de ce sunt asa sincer eu iubesc calmul cel mai mult, si sinceritatea, urasc minciuna...si clipe reci
Sa fim sinceri pana la capat, majoritatea femeilor care au si altceva in cap decat sa fuga dupa banii unor barbati care le-ar putea fi tati sau bunici sunt atrase doar de barbati duri, care traiesc clipa, sant oricand apti de o betie sau o bataie de cartier care stiu ca tot ce vreau vor obtine si detin un adevar dur dar adevarat: dragostea e trecatoare, asa ca de ce sa mai puna suflet? Nu cred in toate acele cupluri care le vad la tv la o senectute respectabila ca isi mai marturisesc dragostea dupa 50 de ani sau mai mult de convietuire impreuna, respectul si o prietenie stransa e tot ce pot sa aiba, dragostea e un praf magic care se risipeste usor in aer la cea mai mica adiere de vant.
Cand o sa mai inaintezi in varsta si o sa ai mai multa experienta o sa stii singura raspunsul la intrebare draguta Nu te impacienta,daca sti ca te iubeste si il iubesti lupta sa fie bine,daca simti ca nu te iubeste lasa-l. E simplu,prea ne complicam. Poate nu e barbatul potrivit,poate mai ai de asteptat,mai experimenteaza,mai prinde experienta,nu te feri de suferinta,e buna si aia la ceva,mergi inainte,cu bune cu rele si incearca mereu sa-i intelgi si pe ei, nu sunt reci doar daca au motive, vorbeste cu el
Bafta!
Ideea mea este in felul urmator:cu cat ai mai multa grija de el si il rasfetii tot timpul,cu atat el nu va face nici un efort sa iti arate ca te iubeste sau ca tine la tine pentru ca el este sigur ca esti numai a lui,in momentul in care ai schimbat placa si devii mai pasiva incepe sa devina suspicios si iti acorda mai multa atentie pentru a fi sigur ca nu cauti in alta parte atentia altcuiva.(asta o stiu din proprie experienta).
In plus barbatii asa sunt ei, de multe ori spun:"Dar nu e de ajuns ca o iubesc?", dar o femeie nu are de unde sa stie ca o iubesti daca nu ii arati macar un pic de afectiune, si parerea mea este ca nu tu ca femeie trebuie sa ii ceri sa te mangaie sau sa te sarute ci el singur ar trebui sa isi doreasca sa faca toate astea.
Aceeasi chestie o spun si barbatii fata de femei.
Concluzie: daca esti prost, generalizezi lucrurile astea. daca ai minte intelegi ca si oamenii de acelasi sex sunt diferiti.
Fetelor va recomand:http://www.youtube.com/watch?v=tmuVJK5Z2vo&feature=related si un sfat nu generalizati nu toti suntem la fel ^^
Pentru femeile pentru barbati sunt ca marfa tu nu te uiti in jur sa vezi care e adevaral si nu cred ca am vazut nu mai eu acum totul este sadisfactie nu iubire
Am vazut asta,sunt foarte sensibile femeile...d'aia maine se face o saptamana de cand m-a lasat,si se vede ce ii pasa, eu sunt putin intr-o asa zisa stare de depresie.Dar ea e o ignoranta superficiala si prefacuta macar asa ca idee de ma baga in seama, dar pur si simplu n-are curajul de a ma baga in seama.
Ok,,, spui ca barbatii sunt indiferenti sau ignoranti, nu vreau sa tzin nici cu femeia dar nici cu barbatul, de cele mai multe ori si in cele mai multe cazuri atunci cand barbatul nu e ignorant, femeia se plictiseste de el, si se despart, gandinduse ca are un papa lapte langa ea, iti spun din proprie experienta ca eu am trecut prin asta, si stiu, si crede-ma
am suferit mult, si am facut atatea lucruri, si cine crezi ca mi-a bagat ura in mine? femeia, ca ea m-a facut sa fiu asa, in felul de a se purta si crede-ma acum daca incerc sa fack ceva tine mai mult ca inainte, acum sunt singur nu am nevoie de nimic, doar o viata sa mi-a implinesc, cum spune UNROMANDESTEPT '' femei materialite, sau nesatisfacute '' e cam asta, eu am cunoscut femei, daca nu le dadea o palma, ma lasau, si cam asa e cu toti, indiferenta uneori e cea ce mentine relatzia, ura de ex e motivul bazat pe care lumea se misca, Etc,,, sper sa iti fi fost de inteles ce am vrut sa exprim in cuvintele mele. pup
Razboiul sexelor nu se va termina niciodata,revenind la intrebarea ta,fetele/femeile sunt afectate de hormoni emotional
opinia personala: in cazul tau cred ca barbatii se poarta urat cu tine pentru ca nu stii sa scrii si ii generalizezi
nu stiu despre alti baieti,dar eu am auzit de multe ori din partea fetelor : " ce a fost in club,ramane in club " ar trebui sa le consider pe toate fetele /femeile "frivole"?
si e inutil sa crezi in superioritatea sexului tau cu un limbaj mediocrul ca acela influentat de cine stie ce despartire recenta
alt papagal care a descoperit apa calda
nu ma intelegeti gresit fetelor, nu sunt misogin, doar ca urasc generalizarea din partea cuiva care nu prea pare a fi initiata in viata
ya can't fake it!
Stiti ce]
fiecare barbat e asa cum e.
de exemplu eu am fost in nenumarate relatii inca de la 9 ani
si eu nu ma sacrific ( nu pic de proasta) cand cineva nu ma place imi dau seama repede eu nu prea iert si stiu ce inseamna iubirea! si sa stii ca numai voi astea mai ciudate credeti asta,,,,,,,, ei bine credeti-ma nu e asa stiu ce zic chiar daca sunt tanara!
eu am iubit odata un baiat sh el nu ma iubea pe mine... bine nu am fost intr-o relatie si cand il vad imi vine sa plang pentru ca m-a respins!
Oho! Si inca cum! Am incercat si eu sa am un prieten la scoala, si doamne ce ma jignea si eu ii spuneam cu calm ca nu ar trebui sa faca asta, ca fetele sunt asa mai sensibile, mai delicate, dar el ma ignora si plangeam in fiecare zi pana cand mi-am dat seama ca nu e bun de nimic. Intr-adevar, multe femei se sacrifica pentru sexul opus, cand acestia nici nu te baga in seama. Cred ca la ei e mult orgoliu, se cred superiori, etc, etc. Cum spune ci @Cristi_din_Bucuresti, ei nu isi dau seama ce comori de sotii au langa ei... Cred ca asta e felul barbatilor de a fi, mai mult ca sigur. Singura solutie e sa te intaresti, sa nu te mai afecteze, nu se merita sa plangi dupa un bou care nici macar nu te respecta! Putem si noi sa aratam ca suntem puternice, nu sunt numai barbati pe lumea asta!
Daca ai observat asta,inseamna ca sigur cel de langa tine este asa:rece,pasiv,ignorant... este adevarat ca femeile sunt sensibile,normal, dar ai stat vreodata de vorba cu partenerul tau sa-i explici asta? poate ca si el crede despre tine ca nu`i dai atentie. sunt doua optiuni : ori te iubeste prea mult si nu stie cum sa ti`o demonstreze, ori nu te iubeste deloc
Ai dreptate. Dar nu uita ca nu toti barbatii sunt asa, Si pentru fiecare barbat pasiv, ignorant, sau orice fel de barbat, isi va gasi in cele din urma petecul ( femeia care i se potriveste ) Pana la urma fiecare culegam ce semanam. Daca Toti barbatii ar fi asa :reci, pasivi... atunci cum am deveni mai buni/bune, cum vei gasi acea persoana care sa te faca sa fii speciala, sa vivrezi cand se apropie de tine, etc. Eu unu atat stiu, dar stiu ca fiecare femeie e unica in felul ei, nu se gasesc doua asemenea, trebuie doar sa cauti pana vei gasi ce vera sufletul tau. Crede-ma cand iti spun ca fiecare barbat a fost candva tandru, dragastos, sensibil, dar a fost ranit de o fata. Cum noi, barbatii, suntem niste persoane vindicative, ne vom razbuna pe toate fetele cu care vom avea o relatie dupa ce o fata ne-a ranit. Dar mai e un lucru la fel de adevarat : nimic nu e perfect, asadar daca vrei ca o relatie sa mearga,. sacrificiul, efortul, sa nu fie unidirectional, ci sa implice ambii participanti. O relatie pana nu da peste un obstacol, nu vei stii, daca ea / el e fata / baiatul potrivit pentru tine.Un lcru e cert, Obstacole vor fii mereu, dar ati stiut sa treceti peste ea, Iar dupa ce ai / ati facut tot ce e omeneste posibil sa rezolvati inadvertentele / diferentele / divergentele, tot nu va intelegeti, atunci da, spui cat se poate de elocvent : adio!
Simplu din cauza alcolului si modul in care sunt crescuti...dar e si vina voastra ca va indragostiti de cine nu tre.sorry:p
anonim_4396 întreabă: