Toti vb Dar putin stiu cum e de fapt.Ideea e in felu urmator :Nu ai pierdut tot ci te asteapta un Nou Inceput.
"Stie cineva cum e sa pierzi tot ce iubesti?"
Normal, cred că fiecare am trecut prin asta, e greu, sentimentul acela de sufocare, de declin interior.
"Stie cineva cum e cand iti pui toata increderea in cineva si se dovedeste a fi un mincinos si un prefacut?" Înafară de cuvantul "rasa umană" nu pot spune altceva.
Poţi trăi si făra el, cine e el? Zeus? Dacă a făcut ce zici tu, nu e mare lucru de capul lui. Uneori trebuie să realizăm că am fost folosiţi, no way, viaţa merge mai departe, şi noi ne folosim de alţii.KeepSafe.
Când pățesc asta mă arunc de pe un pod înalt sau bloc, mereu mă ajuta să mă destind
Da multumesc fix de bataie de joc aveam nevoie acuma
Pe bune, nu găsești penibilu în toată chestia asta?
Pai e o lectie de viata asta, de acuma incolo o sa fii mai atenta in cine ai incredere si pe cine iubesti.
Creazati tu cheful. Chiar daca nu mai ai chef petreceti timpul cu cineva drag in care mai ai inca incredere probabil parintii spune-le tot ce s-a intamplat apoi incearca sa te distrezi si sa nu te mai gandesti la asta.Schibati gandul de iecare data cand te gandesti la cv din ce s-a intamplat.Fa-ti noi prieteni carre sa nu fie pretenii tai doar pentru bani sau alte prosti.Incearca sa faci ceva haios acum in timpul scoli poate cu colegii sau cv.Gasesteti alte persoane care sa lupte pentru tine. Incearca ca tot timpul sa faci ceva caci daca te plictisesti te vei gandi des la ce s-a intamplat. SUCCES. Si pastreaza funda aia pentru ca imi face placere sa te ajut si nici nu stiu ce e aia funda si la ce ajuta
CU MULTA VOINTA! Asta este viata,cu putine bune si multe rele.
Stiu si eu cum este sa te inseli,asupra omului pe care crezi ca-l iubesti,dar am trecut mai departe,crezand in mine,ca sunt cea mai frumoasa,desteapta,descurcareata femeie si caut sa-mi fie MIE bine.
Tot ce a fost frumos sau urat,s-au dus,sigur vor veni altele(bune si rele) si trebuie sa traiesc, asa cum cauta sa traiasca bine si cel care mi-a inselat asteptarile. Capul sus, multa indiferenta, vointa si mai departe, ca nu s-a sfarsit lumea din cauza unui "OM DE NIMIC"!
Buna!
Te inteleg foarte bine...
Am avut o relatie cu un baiat timp de 4 luni, si nu demult mi-a spus ca trebuie sa ne despartim, ca iel vrea sa-si gaseasca pe alt cineva...
Stiu cit de greu este cind simti ca cineva te tradeaza, dar, ca sa mai uit de aceste fapte mi-am gasit alte ocupatii: cum ar fi dansul(il practic de 2 saptamini, si sa va spun drept acum totul este ok, nu mai am timp ca sa ma gindesc la el)
Te sfatui si pe tini sa-ti gasesti ceva ocupatii!
P.S. ajuta mult!
Succes mai departe!
Cu timpul o sa vezi ca vei trece peste. Toata lumea a trecut prin asa ceva la un moment dat, toti am fost inselati si mintiti. Asta e, ni se intampla tuturor.
Timpul trece si o sa vezi ca vei cunoaste alte persoane care vor fi la fel de importante pentru tine, chiar si mai importante si cu care iti vei crea noi amintiri. Tot ceea ce poti sa faci este sa iti continui viata, sa treci peste si o sa vezi ca vei reusi.
Orice individ a trecut prin aceleasi experiente de unde izvorasc intrebarile tale.Dar un a murit nimeni Sunt lectii de viata, care te vor ajuta in viitor, daca ai invatat din ele.Sunt un pas inainte pe drumul vietii tale.Nu renunta la cheful de viata pentru un esec, viata este plina de esecuri si lovituri, dar trebuie sa inveti sa vezi ca dupa nor iese soarele.
Sa iti apara cheful iti recomand sa citesti despre recunostinata.Succes!