Poate ai sanse dar incerca sa nu te bagi aiurea ca musca-n lapte
Am auzit cazuri cand unii si-au luat viata dupa o despartire de genul, macar astepta sa se desparta ei din alte motive (zic si eu)
Cat de mizerabil trebuie sa fii incat sa te bagi intr-o relatie? Cum de va rabda Dumnezeu?
La cum se comporta se da de gol. mi-a luat 9 lunid e zile sa-mi dau seama am ajuns la o concluzia ca ma place dar nu e asa sigara sa se converteasca la mine
Nu ai sanse daca e o persoana care stie ce vrea, in ciuda faptului ca te place.
Daca e cazul de ce am spus mai sus, si el e o optiune mai buna decat tine, nu va renunta, cel mult s-ar putea ajunge la o aventura, in caz ca se risca la asta.
Ce persoana mizerabila esti, n-am cuvinte, sper sa-ti iasa combinatia si dupa 2 ani sa-ti faca exact acelasi lucru sa te saturi de bagat in relatii
Daca ai sentimente puternice pentru ea incearca sa-i spui ce simti si daca te refuza asta e mergi mai departe.
---------------
Pentru oamenii din comentarii: nu mai fiti asa rai, poate baiatul are sentimente pentru aceea fata, chiar daca are o relatie daca fata il place cu adevarat pe el inseamna ca nu e fericita cu adevarat cu partenerul ei.
Invatati sa nu mai fiti rai ca nu stiti situatia.
Nu am zis ca ma bag. am zis daca s avea sanse... mizerabil posibil sa fii avand in vedere ca stii sa judeci.
Pai da, si din moment ce intrebi daca ai sanse e logic ca intentia ta cand realizezi ca ai e sa te bagi. IAr de judecat poate aproape orice fiinta umana cu-n minim de inteligenta, cam aia ne deosebeste de animale, buna dimineata, doar ce-ai iesit din pestera? vezi ca si acolo primesti ceva bolovan in cap cand te dai la femeia altuia.