La ce anturaj ai, o sa le multumesti parintilor tai ca nu te lasa!
Stai acasa, e mai sanatos asa, oricum nu pierzi nimic important!
E clar ca sunt fixati pe ideea asta deci nu ai ce sa faci. Poate te lasa de la 18 incolo.
Acolo se duc numai golanii, parintii tai vor ca tu sa fi un om cu valoare in tine. Si asa mai ai un an sa poti merge dar nu e mare lucru ce o sa vezi pe acolo
Chiar ai un prieten din puscarie si te intrebi de ce nu te lasa ai tai in club?
Eu am 7 prieteni in puscarie, 1 a iesit acuma si mai am si un var.Nu e o nenorocire+ ca mama nu stie ca prietenul asta a meu a iesit din puscarie, nici nu stie ca am prieteni in puscarie.
Bravo tie ca nu ai fost in club! Esti minor si este ilegal sa mergi in club. Faptul ca esti special in sensul bun este un lucru de lauda. Varul tau si prietenii tai sunt niste oameni rai care vor sa te umileasca facandu-te sa incalci legea ca sa devii un om lipsit de demnitate si sa te poate apoi trage in jos. Nu te lasa, fii mandru, spune-le ca iti respecti parintii pentru eforturile pe care le fac sa te educe si ca nu vei incalca legea doar ca sa le faci unor prosti pe plac. Ia decizii bune, in acord cu parintii tai care cunosc adevaratele valori si iti arata ca iti vor binele, nu te lasa influentat de tot felul de vagabonzi prosti care iti vor raul. parintii tai nu te lasa fiindca stiu ca esteilegal si nu iti aduce nici un bine. Ceilalti au parinti mai prosti sau mai dezinteresati, carora nu le pasa suficient de copiii lor. Fii mandru ca ai acesti parinti si ca le pasa atat de mult de tine, iti ofera un drum in viata care te va duce sus, daca vrei si tu. Ceilalti au o sansa in minim si ar trebui sa iti fie mila de ei.