| MihaelG a întrebat:

Am și eu o altă întrebare și vreau să mă asigur dacă așa este: este cumva vreo problemă mare dacă fata de care îmi place este colegă de clasă cu mine? Pentru că un coleg cu care ma împac bine mi-a spus că a fost si el cu una tot colegă și ca sa nu fac și eu prostia asta că nu o să țină relația? Este adevărat? Aștept cât mai multe răspunsuri.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu are treaba asta, poate tine poate nu, difera de la caz la caz.
PArtea nasoala e ca daca va veti desparti, veti da unul de altul zilnic si daca nu veti avea o despartire prea amicala, va fi destul de urat.
+ toate glumele colegilor atat in timpul relatiei cat si dupa.
Oricum, la varsta voastra raaaar tin niste relatii, asa ca gandeste-te bine daca merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare aiurea din mai multe motive (probabil mai ales din cauza ca am avut o experienta de felul asta si nu a fost prea buna), dar daca tu vrei sa incerci nu are trebui sa te intereseze ce zic altii. Numai asa o sa poti sa vezi daca a fost o idee buna sau rea, altfel o sa iti imaginezi numai cum ar fi fost.

| Lukasz a răspuns:

Normal ca nu este. Depinde de fata.
Cred ca prietenului tau ii este ciuda

| MihaelG explică (pentru Lukasz):

Crezi tu asta? să ști că m-am gândit și eu la asta, dar nu cred, însă eu știu... Poate fi și asta.

| thegodfather12 a răspuns:

Recomand sa nu stai langa ea. In ore sunteti doar colegi

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaCurios24 a răspuns:

Depinde si de statutul tau social si de succesul tau in general. E destul de nasol sa dai fail in timpul orelor iar iubita ta sa fie si ea acolo. Inca un lucru nasol e faptul ca daca te desparti de ea, va fi destul de jenant sa stai cu ea in aceiasi clasa.

| MihaelG explică (pentru CinevaCurios24):

La ce te referi cu acel fail? Note ceva sau comportament? Cu notele nu am ce zice bune și comportament cei 7 ani cel puțin eu așa consider nu știu alții ce cred despre mine și cum mă consideră dar eu asta cred daca la asta te referi cu acel fail.