Depinde si de statutul tau social si de succesul tau in general. E destul de nasol sa dai fail in timpul orelor iar iubita ta sa fie si ea acolo. Inca un lucru nasol e faptul ca daca te desparti de ea, va fi destul de jenant sa stai cu ea in aceiasi clasa.
Mie mi se pare aiurea din mai multe motive (probabil mai ales din cauza ca am avut o experienta de felul asta si nu a fost prea buna), dar daca tu vrei sa incerci nu are trebui sa te intereseze ce zic altii. Numai asa o sa poti sa vezi daca a fost o idee buna sau rea, altfel o sa iti imaginezi numai cum ar fi fost.
La ce te referi cu acel fail? Note ceva sau comportament? Cu notele nu am ce zice bune și comportament cei 7 ani cel puțin eu așa consider nu știu alții ce cred despre mine și cum mă consideră dar eu asta cred daca la asta te referi cu acel fail.
Nu are treaba asta, poate tine poate nu, difera de la caz la caz.
PArtea nasoala e ca daca va veti desparti, veti da unul de altul zilnic si daca nu veti avea o despartire prea amicala, va fi destul de urat.
+ toate glumele colegilor atat in timpul relatiei cat si dupa.
Oricum, la varsta voastra raaaar tin niste relatii, asa ca gandeste-te bine daca merita.