| Crisstrike a întrebat:

Am si eu o intrebare :Stie cineva care rezista mai mult fara sa faca sex nu stiu timp de 1 an teoretic vorbind femeile sau barbati? Curiozitatea m-a facut sa pun intrebarea asta happy

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

O femeie poate sta ani intregi, un barbat nu poate. Eventual cateva luni, maxim, dupa care... nu mai poate.

11 răspunsuri:
| ionutalex13 a răspuns:

Conteaza foarte mult zodia.un exemplu femeile din zodia fecioara capricorn pot sa stea foarte mult timp fara sex.la barbati berbecii si fecioarele simt nevoia sa faca sex des

| Apokales a răspuns:

Cred ca asta-i un lucru care tine de hormonii fiecaruia big grin. Acum depinde si de ce anume te tenteaza, daca-i Oana Roman rezisti pe putin 1 an, dar daca-i Andra Maruta iti dau maxim 5 minute, depinde cat de repede te dezbraci.winking

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ionutalex13):

Iaca fas ce treaba au zodiile cu sexul?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice om poate rezista si o viata fara sex, sexul nu e vital pentru organism

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general barbatii au un libidou mai ridicat, adica simt nevoia sa faca sex mai des decat femeile.

Dar, dupa cum spune si @suntserios viata nu este conditionata de sex, este conditionata de oxigen, apa si hrana. Supravietuirea rasei este conditionata de sex, dar asta este alta discutie. Dar orice individ poate trai o viata fara sa faca sex, indiferent daca este mascul sau femela.

| mgtow a răspuns:

Boschetarii rezista fara sex o viata intreaga.

| Crisstrike explică (pentru ionutalex13):

Dar la scorpioni? pentru ca eu aceea zodie sunt pot rezista fara sex mult timp?hee hee

| Reea6 a răspuns:

Depinde de fiecare si daca vreunul a avut si un trecut sexual*(daca merge spus asalaughing)

| RAY a răspuns:

Daca stiai istorie stiai ca femeile sufera de isterie din lipsa sexului nu barbati

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Daca stiai istorie, stiai ca in urma, sa zicem, a celui de-al II-lea razboi mondial, au ramas o groaza de vaduve care si-au crescut copiii si ani de zile sau poate toata viata nu au mai avut de-a face cu barbati. (Verificabil, cazuri in familia mea.)

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Eu vorbeam de anumite cazuri din secolu 19, 20 isteria care a descoperito freud la femei, exemplu tau e bun desigur, de fapt cred ca depinde de fiecare nu de sex