| onelove a întrebat:

Am si eu o mare intrebare la voi, am cunoscut recent o fata si ne intelegem bine, dar nu stiu exact cum ar fi mai ok sa ii spun ca imi place de ea. Momentan ea are sesiune si nu prea are timp de povesti si de iesit in oras, si i-as trimite un mail sau un mesaj dragut. Credeti ca ma puteti ajuta?

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Asteapta sa termine cu sesiunile si apoi sp. Dar cred ca cel mai potrivit ar fi sa ii sp in fata nu printr-un email sau printr-un mesaj.happyFa acest pas imediat dupa ce termina cu sesiunile.happy
Mult succes!winking

mlm
| mlm a răspuns:

Pai dragul meu fa-ti curaj si spune-i ceea ce simti pentru ea, chiar daca are sesiune, va iesi o ora doua sa stati de vorba, este greu pana ai spui, pe urma toate vin de la sine.Bafta multa si curaj.

mlm
| mlm a răspuns:

Dragii mei parerea mea stiti care este? Sa bati fierul cat este cald, deci sa profite acum si sa-i zica, poate mai tarziu se iveste altceva si nu regreta bietul baiat ca nu i-a zis!

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Nu stiu daca e momentul sa-i spui ca-ti place. Asteapta pana se termina sesiunea. Poti sa-i trimiti un e-mail in care sa-i spui ca-i tii pumnii la examene, poti sa o intrebi cum s-a descurcat la examenele pe care le-a avut. Poti chiar sa-i propui ca, dupa ce termina cu examenele, sa iesiti la o inghetata sau la un film.
Apropie-te cu pasi mici de ea, ca sa-i dai timp sa-si dea seama de adevaratele tale sentimente.

| csintalan a răspuns:

Daca si fata simte la fel o mica simpatie care se poate transforma intr-o mare iubire-n timp.
Daca e sesiune poate chiar so ajute.
Atunci cand simti ca esti iubit (a), memorarea devine mai aficienta.

Shin
| Shin a răspuns:

Da, sunt de acord cu miruna1apostol. Nu pleaca nicaieri fata. Mai bine te faci remarcat prin faptul ca o ajuti fizic (daca poti si te lasa) si moral ca o sustii. O sa fie destul in aceasta perioada in care ea trebuie sa se gandeasca din pacate la altceva happy Dar cand se termina, o sa-si aduca aminte ca ai ajutat-o si atunci va fi un moment bun sa actioneziwinking
Mult noroc! Shin.

| realitate a răspuns:

Primul lucru oferate sa o ajuti la ce te pricemi mai bine vb de scoala 2 incearca sa petreci cat mai mult tinp cu ia singuri dar nu f stresant 3 gaseste momentul potrivit desi poate dura o vreme buna 4 fi tu insuti pentru ca daca nu te acepta asa nu e de stat laughing si 5 si cel mai principal fa-o sa se simta femeie dar ai grija sa nu cumva sa devi stresant.ps intreab-o daca mergeti la mare tu ia si inca un cuplu asa poti sa i dai de inteles ca vrei sa fi cu ia in cel ma bun mod si cel mai rapid