| IonuțGabrielDng a întrebat:

Am si eu o nelamurire, de ce unele persoane spun " nu ai vrea să ai o relatie cu o balanța " oare de ce? Țin să menționez că și eu sunt balanță. Și in toate relatiile pe care le-am avut a fost ok

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am un prieten balanta, care f te tot. Nu stiu daca ma-sa si sora-sa au scapat.
In rest, se culca si cu colegele, contabilele, frizerita, fata de la pensat, barmanita, iubita, verisoara iubitei, MAMA IUBITEI, etc.
Ala are cel putin doua partenere sexuale pe zi. Doarme 3-4 ore pe noapte, ca sa apuce sa f ta cat mai mult.
In relatie e romantic, iubeste convins, dar... Ii suna telefonul des.
Nu e baiat de casa nici duminica, dar vrea mereu sa aiba o relatie "serioasa".
Daca e inselat la randul lui, pica in depresie rolling on the floor

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preconceptii stupide de la persoane superficiale. Daca intrebi 3 persoane diferite vei avea cel mai probabil 3 opinii diferite, sau aceleasi baliverne citite online de la o postare random. Eu sunt capricorn si am auzit aceiasi prostie despre zodia mea, asa ca nu o pune la suflet.

| IonuțGabrielDng explică (pentru anonim_4396):

Nu pun la suflet, dar tot aud chestia asta mereu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că au evut experiențe nefaste cu anumiți reprezentanți ai acestei zodii.

| Violleta2022 a răspuns:

Oamenii sunt invidiosi si uneori chiar iti spun lucruri din rautate.
Nu-i mai baga in seama, ca zodiile nu au nici o infleunta intr-o relatie sincera de dragoste!
Eu si sotul par sa avem zodii mult prea puternice ca sa rezistam impreuna, si totusi avem o casnicie fericita de peste trei decenii, fiind probabil exceptia care contrazice regula, fiindca continuma sa ne iubim, sa ne respectam si nu am concepe ziua de maine, unul fara celalalt.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă pui botul la prostii, să nu te miri ce iese.

| Freya1 a răspuns:

Nu poți sa te iei după zodii, oameni difera.
Și eu cunosc doua balante ce într-adevăr sunt firi mai reci și au probleme cu alcoolul, dar asta nu înseamnă că toți sunt asa.

| Together a răspuns:

Cand mai auzi ca zodia ta nu e buna, intreaba care zodie e cea mai ok. Data viitoare cand apare in discutie zodia ta, zi-le ca esti zodia buna.