Incearca sa fi lejer cand vorbesti cu ea.
Ce e asa greu?
Iti dai seama ca doar alea care nu au prea multa minte vor relatie abia dupa o luna sau doua, iubirea se creeaza in timp
De exemplu raspunde i la un story cu ceva amuzant, sau depinde de context.
Iti recomand sa vorbesti cu tine prin camera, eu am facut asta si m-a ajutat mult de tot sa inteleg ce doresc de la viata.
Îmbunătățește-ți fizicul și fă bani mulți. Fetele trag la băieți cu bani și fizic atrăgător.
La fizic nu am ce sa spun sincer eu consider ca sunt ok.
Bani as avea. Am și masina cumpărată din banii mei...
Acum scoți gagica la plimbare cu mașina cumpărată în GTA V.
In primul rand ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te motivezi singur in felul asta : nu conteaza ce zic unii despre mine sau altii eu sunt un invingator un cuceritor si voi face totul bine pentru si doar pentru mine. Apoi legat de inceperea unei conversatii, aici e foarte simplu, poti incepe o discutie legata de orice subiect ideea ar fi ca si ea sa fie deschisa cu tine sa para ca este interesata, poti incepe prin a i trimite poze, postari, meme uri sa incepi cu buna dimineata, seara cu noapte buna, poti aborda subiecte din scoala, sport etc ideea ar fi sa poti sa fii cat mai deschis si generos in cuvinte, replici, complimente. Fetelor le plac baietii sociabili, amuzanti in cea mai mare parte, daca ea vede ca ai intentii serioase si esti si sociabil iti va acorda o sansa sa ii castigi increderea si pe urma inima. Mult succes bro.
Felicitări pentru încercarea de gluma dar nu prea ți a reușit?
Imprieteneste-te cu ea, fa-o sa rada, arata-te interesat de ce ii place ei, dar povesteste-i si despre tine, ca sa nu para ca vorbeste doar ea si sa creada ca te plictiseste. Daca vrei sa o abordezi pe Facebook, leaga-te de ceva ce a postat. Intreab-o orice banalitate, si cel mai important, incearca sa o inviti sa iesiti, dar fa-o sa nu para presata de faptul ca e o intalnire, ci doar ca iesiti ca amici sau ceva... daca o vezi ca vine aranjata, putin machiata, da-ta cu parfum, adica mai "dicisita" e clar ca si ea te place si de acolo poti sa continui sa ii dai de inteles mai multe. Intelegi? Nu trebuie sa ii spui din prima. Si crede-ma, nu asculta prostia cu "fetele se uita la bani si la masini", pentru ca doar femeile lipsite de caracter si pic de creier se uita la ce ai si nu la cum esti tu... ai incredere in tine. Dar fii rabdator, nu poti sa bati din palme si sa fie a ta.
Incearca sa incepi sa discuti cu ea pe Instagram e mai usor sa abordezi asa.
Dacă nu ai talent de la mama natură, nu ai ce sa faci. Mai bine nicio relație, decât 20 eșuate. Dacă e să fie ceva, o să găsești persoana potrivită la momentul potrivit, și va fi frumos.
La fel și tu. Cu mașină la 17 ani? Sa zicem ca o scoți pe gagică să o plimbi cu mașina. Și asa o pui să admire parcelele pentru ca singurul loc unde poți merge cu mașina este fix pe câmp. Pe un drum public va fi nevoie de un permis de conducere. Asa ca rămâi in GTA, Assetto Corsa, Grid Autosport, Forza Horizon sau mai știu eu prin care joc te crezi.
Iar dacă nu ești în stare sa socializezi în viața reală, atunci descarca pe telefon jocul Avakin Life. Doar acolo poți avea viata cât vrei tu de interesantă, te îmbraci cu vrei și întâlnești pe platformă doar copii. Până la urmă nu eu ma plâng ca sunt disperat din lipsa de fata.
Foarte greu in Romania Daca vrea bine daca nu nu! Conteaza fizicul cu bani este greu Sincer mai bine intri pe Sentimente daca nu poti sa vorbesti fata in fata
GTA IV este bun! Sincer GTA V nu prea este bun grafica este buna dar misiunile sunt ciudate!
Ii poti spune si direct in fata ca o placi, inca de la prima discutie. Nu vad unde e problema daca ii spui chestia asta. Dupa parerea mea, e mai bine sa fii cat mai direct decat sa pierzi mult timp cu ocolisuri care intr-un final, de cele mai multe ori, tot cu un refuz se termina.
Iti recomand la inceput sa te imprietenest cu ea
Da, sa ii spui e usor de zis greu de facut, dar se poate, (hai ca da)
Trebuie doar sa stai cu ea si sa vb
Asta e mai usor
Daca va placeti mult reciproc, curge conversatia de la sine, nu e problema, o inviti la o plimbare, la un suc si gata, vezi cum se poarta, ca daca te place, vei simti asa, se apropie de tine si asa mai departe, te apropii si tu de ea, si vezi cum reactioneaza, dupa aia incerci sa o pupi daca simti ca te place si aia e.
In GTA poti lua masina gratis! Nu e vorba de jocuri dar unii nu inteleg fac misto de plictiseala sau sa ii supere pe alti
E multa bataie de cap cu fetele astea, cariera e mai de pret. Femeie poti gasi la 40 sau 50 cand le ies fumurile din cap, daca nu ti.e scarba de ele sau te impaci cu ideea ca ai pe cineva in viata.