Hey! Imi pare rau pentru situatia ta. Sunt de parere ca avand 12 ani nu poti face prea multe, dar daca mai ai frati sau surori ai putea sa ii rogi pe ei sa vorbeasca cu mama ta, iar daca nu ai incearca tu sa porti o discutie serioasa cu ea. Incearca sa afli de ce face asta, si spune-i ca nu ti se pare corect fata de tatal tau, care inevitabil este si sotul ei INCA sa faca lucrul acesta. Si nu stiu...incearca sa pari convingatoare, arata-i ca te doare faptul ca ea are pe altcineva in afara casatoriei.
Sau, ar mai putea fi un motiv pentru care ea are pe altcineva... poate incearca sa se razbune pe tatal tau pentru ca el poate are pe cineva acolo.
Deci, eu te sfatuiesc sa porti o discutie cu mama ta si sa vezi ce vrea ea sa faca.
Dar tu ce parere ai despre prietenul mamai tale? Iti place de el? L-ai putea accepta ca tata?
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*
Vorbeste cu tatal tau si spune-i sa rezolve odata situatia, ori sa renunte la ea ori sa il lase mama ta pe barbatul ala.
Tu,avand 12 ani..nu poti face prea multe si ca ar trebui sa vorbesti deshis cu mama ta...Si va trebui sa rezolvati ast in familie, tu, mama si tatal tau.
Buna, pai nu prea poti face nimic, poate si mama ta se simte singura tatal tau fiind tot plecat nu ca o apar acum, uite fiind atat de mica nu poti sa faci mai nimic, accepta situatia.si nu ar trebui sa ii zici tu tatalui tau ce se intampla, mama ta trebuie sa ii zica
Trebuie doarr sa ii explici mamei tale cu nu iti convine si ca tu vrei sa fi impreuna cu mama ta si cu tatal tau impreuna, dar daca mama ta chiar il iubeste pe acel domn trebuie doar sa acepti situatia si se mergi inainte cu capul sus! Bafta!
Tu nu poti face nimic spune-le parerea ta despre sitia din familie mamei tale si tatalui tau.Nu mai tine in tine.Succes!
Pai pe acest om nu il suport dar sa il mai accept ca tata? Tatal meu natural este singurul meu tata si nu voi putea sa ii spun altcuiva acest cuvant.
Deci sigur nu prea ai ce face si cum rezolva treaba intre ei doi(tatal si mama ta) deoarece probabil si tatal tau are pe cineva acolo.Asa ca mai bine lasa-i sa-si rezolve singuri problemele de adulti.
Tata nu are pe nimeni.Sunt ferm convinsa.Chestia e ca eu mai am o surioara mai mica de 7 ani care nu stie.