| Superme a întrebat:

Am si eu o situatie cam complicata si chiar nu am nicio idee.straight face
Am 15 ani si ea la fel si ne cunoastem din clasa intai.Am mai avut o relatie cu ea cam de jumatate de an,insa cu multa vreme in urma si ne-am despartit deoarece nu aveam prea mult timp sa stam impreuna+la acea varsta... Oricum, de ceva timp vreau sa incercam din nou, iar dupa comportamentul ei si raspunsul prietenelor ei, si ea vrea.Problema insa este ca, cu toate acestea, este de ceva vreme cu un baiat mai mic cu cam 1-2 ani.Nu prea se intalnesc, mai mult timp sta cu mine decat cu el...Intrebarea este ce ar trebui sa ii spun? Prima oara cand mi se intampla ca unei persoane sa ii placa de cineva, dar sa fie cu altcineva >.

Răspuns Câştigător
| CrisaALEXANDRA a răspuns:

Hei,,,buna si eu am tot 15 ani happy Uite, eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce parere ai despre ce se intampla! Si... daca eachiarte place va face alegerea corecta! Bafta happy

6 răspunsuri:
| monycutzza a răspuns:

Pai trebuie sa vorbesti serios si deschis fara ocolisuri cu ea. Sa va clarificati sentimentele unul pentru altul si poate puteti rezovla problema

| onasis1961 a răspuns:

Nu contează cu cine şi cu câţi estebig grinacă vrea să fie cu tine foarte bine. Dacă relaţia merge este Ok! Cu condiţia să nu mai aibă 10 când este cu tine.Baftă multă şi să fi iubit!

| Superme explică (pentru CrisaALEXANDRA):

La ceva de genul ma gandeam si euhappy.

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Poate vrea doar sa te faca gelos..sa-ti atraga atentia.Nu renunta, si arata-i subtil ca o placi.

| BetaRoby a răspuns:

Hei! Uite ce sa faci /.../intreab-o daca ii place de tine si daca nu o lasi balta si iti gasesti alta dar daca da o intrebi daca mai vrea sa fie cu tine inca odata...

| Catalina_Cristina_1998 a răspuns:

Pai spune-i ce simti tu si va intelege. dupa aceea va face o alegere : tu sau prietenul ei cel nou. oricum, daca nu te va alege, ii spui totusi ca ti-ai dedicat viata pentru ea. atunci stii sigur ca nu va ramane impacata cu gandul ca te-a parasit, mult noroc!