| Trista_Fetitza_1998 a întrebat:

Am un baiat care imi spune ca ma iubeste...se cearta cu lumea pentru mine cu mamasa imi face toate poftele si este gelos.dar imi interzice sa am prietene daca il las cata singur zice ca merg sa ma intalnesc cu altcineva.ce ar trebui sa fac in situatia asta

Răspuns Câştigător
| reihiuke a răspuns:

Depinde daca iti place de el si daca poti sa-l accepti asa posesiv.

1) Incearca sa vezi ce simti tu cand el iti impune aceste restrictii. Ai putea accepta? Depinde la fiecare fata. Unele sunt mai independente, etc.

2) Apoi gandeste-te ca daca ramai cu el, va trebui sa suporti aceste restrictii mereu. Deci, intreaba-te daca ai putea sa rezisti in stilul acela. Daca te simti bine asa.

Daca esti o fire mai independenta, atunci eu zic sa ii explici frumos cum sta treaba si daca nu te accepta asa cum esti, sa caute pe altcineva, pentru ca tu simti nevoia sa iesi cu prietenele si nu poti sta numai langa el.

8 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Sa l parasesti cat mai ai timp si inca nu tii la el..probabil!
Crede ma ca vei avea doar de suferit!
Respectivul baiat nu doar ca i Gelos dar cu siguranta are si probleme in devenire Grava! ai sa vezi!
Tine minte ce ti am spus ..si probabil iti vei aduce aminte de mine si imi cere iarasi sfatul!

| Trista_Fetitza_1998 explică (pentru VadTot):

Mersi o sa ma mai gandesc

| SElenaAlina a răspuns:

Lasa-l daca nu il iubesti cu adevarat.Eu am avut un prieten foarte gelos, si tot la fel nu ma lasa sa ies nicaieri fara el, nu ma lasa sa am prietene, imi controla telefonul tot timpul...era dezastru cu el, nu ma lasa nici sa ma uit in stanga sau in dreapta cand eram pe strada.
Timp de 2 ani cat am stat cu el mi-am pierdut toti prieteni, iar dupa ce ne-am despartit nu am avut pe umarul cui sa plang pentru ca am fost prea fraera sa renunt la prieteni mei.Nu ii permite sa iti controleze viata, cel mai bine spune-i ce te deranjeaza si poate se schimba, asta in caz ca nu vrei sa te desparti de el.Iti spun din experienta...nu iti pierde prieteni pentru un baiat, nu se merita.

| h3r a răspuns:

Să îți vezi de școală și să nu-l mai lași să se certe cu mamăsa.

| AliGab a răspuns:

Si ce faci daca va deveni atat de posesiv si atat de suspicios incat sa dea in tine?

| Trista_Fetitza_1998 explică (pentru AliGab):

O facut si asta de doua ori si crede-ma ca mo pus intro postura ca nu mai stiu ce sa fac din asta va cer sfatu

| AliGab a răspuns (pentru Trista_Fetitza_1998):

Atunci lasa-l fetita draga. Fiecare om trebuie sa fie respectat. Saracul are probleme serioase, dar singur trebuie sa-si dea seama si sa faca ceva. Tu fugi cat te tin piciorele caci va ajunge sa te bata astfel incat sa te bage in spital

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu te iubeste, e doar posesiv.Relatia cu asemenea om e ca si cum ai fi sechestrata.