| Alexandra_Leescu_1992 a întrebat:

Am un bebe de 4 luni si e racit e bine sa-i fac baie in fiecare zi?

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Daca nu are febra si in camera nu este frig sau curent, se poate!

| mona a răspuns:

Eu nu-i fac nici acum baie cand e racit macar are aproape 4 ani

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu prea stiu ce sa zic..mai bine mergi la un medic si ii spui, sunt sigura ca te va ajuta!

| eurynomus a răspuns:

Cate e racit e bine sa nu i faci baitza

| AlinaBuc a răspuns:

Am impresia ca esti o mama foarte tanara si fara experienta. in primul rand un bebe cand raceste trebuie dus la medicul de familie. el iti va raspunde la toate intrebarile si-ti va prescrie medicamentatia corecta. fi o mama responsabila!

| mrsdreamy a răspuns:

Nu ii face baita cateva zile pana nu ii trece.mai bine sa nu risti.e destul de micut bebele tau si daca i se agraveaza raceala din cauza asta nu e bine.asa ca mai bine asteapta cateva zile ca nu i se intampla nimic. oricum il cureti cu servetele umede de cate ori il schimbi.nu are ce sa se intample daca nu ii faci baie.

| Daniela_Ursu_1965 a răspuns:

Da.Fa-i si frectie, masaj. Daca face febra mergi urgent la medic.La copii bolile respiraytorii evolueaza f.repede.Tratamentul e gratuit.Nu amana.

| izuzu a răspuns:

Buna categoric nu. daca bebe e racit si e asa mic nu ai mai fa baita ancearca sa-l stergi cu un prosop umed caldut pana ai trece raceala daca continui sa ai faci baita cat e raci ai va trece fff greu. am si eu un baietel de 3 ani si jumatate si la fel procedez daca ai fac baie e mai rau ca anainte.