| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Am vb cu o fata si azi merg să mă vad cu ea ( sa ne cunoaștem alea alea ) si mă gândeam să îi cumpăr o floare ( trandafir rosu închis, floarea ei preferata ) e ok? Sau sa nu îi iau nimic că e prima data când ne vedem, totuși eu simt ca e mai bine sa ii aduc o floare. Voi ce spuneți?

18 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, o floare e cool. Poate și o inghețată ar fi de efect!

| Elyiela a răspuns:

Ia- un trandafir sau mai bine, un buchet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ok sa-i cumperi.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru sierra1):

Păi o sa mă plimb cu ea, o sa stau la o cafea cv si vb in timpul asta.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Elyiela):

Pt început eu zic ca e ok unul singur. Contează gestul nu mărimea buchetului. Daca e sa iasă cv cu ea o sa ii iau si un buchet laughing

| Yurisa a răspuns (pentru Elyiela):

E scump laughing

| Aileen a răspuns:

Si pe tot parcursul intalnirii fata cară dupa ea trandafirul?

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Aileen):

O spui de parcă ar cara o lada cu muniție sau cv. Da, dacă îl accepta bine, daca nu iarăși e bine.

| anonimaalee29 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi dupa ce va combinati(daca se va intampla asta), acum trandafirii se usuca foarte repede de la caldura, crede-ma, am avut 2 tipuri de trandafiri si s-au uscat in 2 zile.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ia-i o floare. Nu-i nimic gresit in asta.

| sierra1 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Nu uita înghețata!

| MihaelaDart a răspuns:

Pentru prima întâlnire este frumos sa ii iei o floare, nu contează că e una dintre preferatele ei, ci gestul contează. Dă mai bine decât să mergi fără nimic.

| Iftode_Costina_1990 a răspuns:

Eu zic sa ii faci cinste cu o inghetata sau un suc ...nu prea merge o floare

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Lasa ce simti, ia-ti mai bine o atitudine corespunzatoare.
Fi doar sigur pe tine si carismatic si totul va decurge ok.
Depinde si de ea acum acum, sper ca nu ai parte de una care stai sa-i smulgi cuvintele cu clestele.
Daca merge treaba si ajungi sa ai cu ea o relatie, vei avea destul timp dupa sa-i iei si flori si ce mai vrei tu.
Succes!

| Horus35 a răspuns:

Nu cred că este necesar să-i cumperi o floare, dar dacă te decizi că vrei sa faci acest gest ar trebui sa știi unele lucruri. O singura floare se dăruiește persoanei de care ești îndrăgostit. Nu recomand ca trandafirii sa fie roșii, mai de grabă albi sau roz. După ce primește florile ar trebui să poată să le pună repede într-o vaza. Nu este ceva rău să meargă cu flori pe stradă, dar poate sa devină incomod. Alegerea este e ta.

| FaraNume1245 a răspuns:

Eu zic să nu-i cumperi flori. Gândește-te doar că majoritatea cu care a ieșit i-au cumpărat flori. Care ar fi rostul florii, până la urmă? Cum i-ar putea schimba atitudinea în altceva decât "ăsta nu-i destul de bărbat"?

| Adry05 a răspuns:

Dai prea mult ideea ca vrei s o agati c o floare. Mai bine pastreaza te pentru cand sunteti împreună, o surprinzi mai placut atunci

| ywar a răspuns:

Avand in vedere ca nu-s foarte tanar, dar nic foarte batran imi amintesc cu placere ca m-am intalnit cu destule fete. In tot cazul. niciodata, dar niciodata nu am mers la prima intalnire cu tradafiri rosii. Am mers cu flori, e adevarat, dar cu trandafiri rosii niciodata. Un trandafir rosu transmite un mesaj, de romantism, de erotism-poate- situatie in care nu esti. Tu esti la o prima intalnire. De ce nu - in aceeasi idee- tot e vara si lumea se imbraca mai subtire, baga-i mana sub fusta si excit-o! Glumesc, evident! Trebuie sa realizezi ca fiecare gest, transmite un mesaj. Florile transmit multe mesaje, daca stiu sa fie citite.