anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit cu o fata 1 an de zile si o iubesc foarte mult. si ea ma iubea pe mine mult pana sa se intalneasca cu baiatul care a fost marea ei iubirea, acum mi-a zis ca nu ma mai iubesti si ca se impaca cu ala. am zis ca nu mai vorbesc cu ea deloc cu toate ca o iubesc mult, credeti ca o sa se intoarca dupa ceva timp la mine?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Trist sa aud asa ceva sa stii! Inseamna ca pentru ea dragostea a insemnat si inseamna o joaca cu sentimentele celuilalt! Pacat ca nu a stiut sa te aprecieze si cred ca va tarziu va realiza ce a facut dar va fi prea tarziu! Sigur nu te merita, cauta si ramai acelasi baiat plin de viata si mergi mai departe si vei vedea ca va apare si fata care sa te merite, care sa te aprecieze si sa te iubeasca pentru ceea ce esti si ce oferi! Stiu ca acum ti-e greu, se vede ca nu are suflet, de aceea trebuie sa o uiti si sa intorci aceasta fila a vietii tale! Pacat de sentimentele tale curate care au fost in zadar! Cauta acum si alina-ti durerea cu ajutorul prietenilor ei te vor ajuta sa treci peste aceasta lovitura! Apoi felul tau de a fi nu va trece neobservat si va apare si fata care sa te merite! multa bafta!

8 răspunsuri:
| mona01 a răspuns:

Eu iti spun doar parerea mea, daca ii placeau banii sau cadourile, iar tu nu-i puteai face pe plac atunci dar in cazul in care dupa ceva timp se pliciseste de ala sau nu-si gaseste alt iubit cred ca se va intoarce la tine. FUNDA?

| maria4567 a răspuns:

Pai incearca sa o recuceresti si eu am trecut prin aceste lucruri dar cu un baiat te inteleg foarte bine cum e sa suferi din dragoste.Incearca sa o faci geloasa cu o alta fata eu asa am facut si acum suntem impreuna.Incearca macar sa ii spui ca nu mai poti rezista fara ea si ca o iubesti foarte mult indiferent ca s-a intors la un alta baiat. Sper ca o sa imbatraniti impreunalaughing funda plzzzz

| Username211 a răspuns (pentru maria4567):

SI ce castig daca fac asta? probabil o sa ma ia de prost pentru ca ea m-a parasit pentru altul si eu inca ma tin dupa fundul ei

| Username211 a răspuns (pentru maria4567):

SI ce castig daca fac asta? probabil o sa ma ia de prost pentru ca ea m-a parasit pentru altul si eu inca ma tin dupa fundul ei

| RmD a răspuns:

Frate s-a dus la altu! Daca te iubea asa mult crezi ca se ducea dupa ala? Femeile sunt o specia de oameni pe care putin le inteleg... bullshit. Uit'o frate cauta alta!

| Username211 a răspuns (pentru superdorex):

Femeile sunt de neinteles superdorex. crede-ma ca nu pot sa o urasc pentru ce a facut pentru ca eu unul inca o iubesc mult, dar nu o sa mai vorbesc cu ea pentru ca pur si simplu nu merita

| justitiarul a răspuns:

E posibil sa fie dezamagita din nou de ala.
Ciorbele reincalzite nu prea au sorti de izbanda!
Acorda-i libertatea de care are nevoie si vezi-ti de viata ta, ca dragoste cu sila nu se poate.Probabil in curand tipul o va dezamagi din nou si se va intoarce la tine, daca o mai primesti.
In locul tau i-as da un mare si binemeritat flit!

| superdorex a răspuns (pentru Username211):

Si eu la fel as fi procedat sa stii! Macar chiar daca e mic totusi nu e bine sa iti bati joc de orgoliu nu? Multa bafta! Va realiza ea ce tamăenie a facut!