Mi se pare socant sa rada si sa zica ca te-a prins din senin. Ea a avut trecutul asa cum tu il petreci acum si de aia nu stie sa iti explice ca nu e frumos si nici bine sa faci asa ceva la varsta pe care o ai, e neglijenta parinteasca oricum. Renunta la obiceiul asta daca vrei sa ai noroc in viitor cu o fata altfel ramai singur.
Dar ce ie daca tea vazut dor tati tau cum crezi ca face las ca nu-i bine ce are ma copile dor ia ai mai vazut la viata iei
Bună.
În loc să te masturbezi, practică un sport.
Lasă totul cum a picat, și gata. Nu comentezi nimic.
Pa, pa.
Relaxează-te, nu e nimic grav.
Da, e puţin jenant...pe moment, dar până la urmă nu făceai nimic rău. Masturbarea, dacă nu se exagerează cu ea, este ceva normal şi sănătos.
Iar mama ta a reacţionat ca orice femeie inteligentă şi înţeleaptă - a transformat totul într-o glumă, ca să detensioneze puţin atmosfera şi să nu rămâi cu sechele şi complexe.
Nu ai de ce să te jenezi, stai liniştit, şi nici să te superi pe mama.
Comportă-te ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!
Şi ai mai multă grijă de mămica ta, o ai minunată, merită apreciată.
Ce Doamne iarta-ma ai in cap Spetsnaz?
SanAndreas888, mama ta a reactionat asa tocmai ca tu sa intelegi ca nu e mare lucru. E ceva normal pe care oricum stiu parintii tai ca il faci.din nou ...pentru ca e normal si toata lumea o face.
Nu stiu ce zice spetsnaz cu faza cu ramai singur si fara iubita...e o aberatie. N-are nici o treaba una cu alta!
Atata doar sa nu exagerezi cu preocuparile de natura sexuala. Toate lucrurile trebuie facute in cantitate moderata
AI primit aici sfaturi sa faci sport...e o activitate foarte buna. Gaseste unu care iti place si da-i bataie.
Hmmmm, este ora cand sunt prea multi copii pe site, asa ca nu am cum sa-ti povestesc
Eu consider ca e normal. In fine,toti suntem la un moment dat adolescenti. Stia oricum, dar sa te vada a fost cel putin ciudat. Poarta o discutie luuuuunga cu ea, sau cu tatal tau, sau cu ambii, si scapa de povara asta!
))))
Serios? La varsta TA?! WTF
))))
Scuze ca rad. Dar. Frate. )
Mda, gata. Nu mai rad.
Sfatu` meu e sa te duci si sa ii spui ca a fost o greseala, si ca nu este frumos ce-ai facut. Atunci, dupa ce ca o sa o te iubeasca pentru gest, o sa fie si mandra de tine. Cred eu? :-s
Ok, am inteles! Oricum te invidiez sa stii! Asta asa ca o concluzie!
Ai bre ma invidiezi ca mama vitrega era mai mare decat mine doar cu 5 ani?