anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar trebui homosexualii sa aiba dreptul de a se casatori? Parerea mea ca nu. Se va crea un preambul. Dupa isi cer si rechinii dreptul. Cum sa se casatoreasca rechinii? E imposibil daca nu s-au botezat!

71 răspunsuri:
| HugeHulk a răspuns:

Si eu sunt de parere ca nu. In cel mai extrem caz, poate ca da, dar in niciun caz nu ar avrea dreptul de a adopta copii. Ce fac in casa lor nu e problema mea, dar cand chestia asta incearca sa fie normalizata in societate, devine o problema.

| Dalmore a răspuns (pentru HugeHulk):

De ce devinde o problema?
Habar n-ai ce conditii sunt in orfelinate.

| HugeHulk a răspuns (pentru Dalmore):

Asta inseamna ca trebuie imbunatatite conditiile in orfelinate, nu sa dai copii in adoptie oricui pentru ca "e mai bine decat la orfelinat". De ce e o problema? Pentru ca acel copil deja e marcat emotional, crescand fara parinti si intr-un mediu vitreg. Acum il bagi intr-o familie disfunctionala cu 2 tati sau 2 mame, familie ce va atrage doar comentarii negative si injuraturi oriunde va merge, iar el va fi vazut ca un ciudat.

| Dalmore a răspuns (pentru HugeHulk):

Da, mai bine sta intr-o familie disfunctionala cu o singura mama sau un singur tata, parinti alcoolici si violenti, doar pentru o ipoteza din capul vostru.
Familia va atrage comentarii negative si injuraturi datorita educatiei cre(s)tine egale cu zero - asta nu e argument, asta trebuie imbunatatit.
Daca erau usor de imbunatatit conditiile in orfelinate, o faceau pana acum. E extrem de greu sa adopti un copil si ca familie,, normala'' - parintii mei s-au chinuit 6 ani! sa adopte un baietel. Pana l-au luat devenise deja un adolescent. Asa ca lasa-ma cu,, dai copilul oricui '' laughing ca nu e chiar asa, gata, ti-l arunca in brate doar pentru ca esti gay. E doar o posibila sansa in plus.

Cat timp exista nspe mii de campanii anti violenta in familie, nu mai fi ipocrit si nu mai vinde familia hetero ca fiind una ideala :* pentru ca nu e si nu o sa fie, si ce aveti voi impotriva familiilor gay nu se bazeaza pe nimic real.

| HugeHulk a răspuns (pentru Dalmore):

Iar bati campii, esti asa un special snowflake ca nu iti urmaresti propriile idei. Conditiile din orfelinate sunt usor de imbunatatit, nu exista interes pentru asta, ceea ce e diferit. Cand am zis ca "dai copilul oricui" m-am referit la comentariul tau cu "mai bine o familie de gay decat in orfelinat". Pe principiul ala, mai bine in multe familii, oricat de nocive ar fi, decat orfelinatul.

O alta problema... de cand e o familie cu un singur parinte disfunctionala? laughing se intampla multe chestii, ramane un singur parinte, care e problema? 2 tati oricum nu inlocuiesc o mama, deci o familie gay e la fel de disfunctionala, multiplicat cu doi eventual. Famlia hetero e cea mai normala pentru un copil, un tata si o mama sunt necesari. Asa ca nu mai bate campii cu aberatiile tale, nu convingi pe nimeni. Vezi-ti de fratele tau adoptat mai bine si asigura-i o viata buna, nu cu 2 mame sau 2 tati.

| doctorandus a răspuns (pentru HugeHulk):

In Biblie scrie ca barbatii homosexuali trebuie pedepsiti cu moartea (nu scrie nimic despre lesbiene). Bine, eu nu cred in Biblie.

| HugeHulk a răspuns (pentru doctorandus):

Ar fi naspa daca ne-am baza legile pe Biblie...

| NakGeorge a răspuns:

Du-te fratele meu de-aici cu religia din tine...

Homosexualii daca vor sa si-o traga in anus, sa o faca acasa la ei, nu am nici o problema cu asta. Da sa nu vad pe strada ca se pupa barbat cu barbat ca ma ia durerea de cap.

Si mafia bisericii si religia cretina din Romania nu are decat sa se duca dracului cu totul

| Michal2018 a răspuns:

Sincer,ma doare la bass de ceea ce fac altii.Ar trebui respectat dreptul si acestor persoane, persoane care la fel ca noi sunt platitoare de taxe, impozite.Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, sa "vada" ceea ce vrea sa vada. Politica si religia nu ar trebui sa se implice si sa manipuleze gandirea altora!

| HazelEyes77 a răspuns (pentru Michal2018):

Te felicit pentru raspunsul dat dar si pentru gandirea ta matura lipsita de prejudecati absurde!

| Michal2018 a răspuns:

Cam multi prosti pe metrul patrat in Romania! Poponari, gay samd ...treaba lor, viata lor.Pe voi, daca v-ar framanta grija nu v-ati mai lasa manipulati de polotica si religie.Nu sunteti in stare sa mergeti la o biserica, sa faceti ceva demn de voi, dar vorbiti cu dispret cand e vorba de asemenea oameni, nu-i asa? Barfa cam mare pe la voi? Pfff....va mananca limba de la atatea seminte sparte si barfit pe unul altul.Ce-ati zice voi daca toti astia mai "smardoi" ca voi,s-ar strange si ar protesta impotriva guvernului,nu v-ati mai lua la bataie ca niste fraieri pe stadioane si ati protesta? Dar doua lesbience,banuiesc ca va plac cand se ling ostentativ,nu-i asa, lingailor?! Vedeti-va in *** de viata voastra, fiecare face ce vrea, nu ma doare pe mine ce fac homosexualii, dar nici nu ma deranjeaza, viata lor!

| IGabrihell a răspuns:

Nu ar trebui sa se casatoreasca ca, copii nu ies de la barbati numai de la femei si de-asta ne imputinam sad

Întrebări similare