Imi place cum gandesti dar pregateste-te sa iti sara lumea in cap pentru ca traim intr-o lume total anormala
Stai sa vezi comentarii ahahahaha
Inainte homosexualitatea era tulburare psihica.
Eu cred ca se vrea ca lumea sa nu se mai inmulteasca asa mult pentru ca suntem prea multi pe pamant si de aceea se sustine homosexualitatea
Ps: Nu dati raspunde la acest mesaj pentru ca nu ma intereseaza
Ruudi tu poti da raspunde, de tine imi pasa, hehe
De ce nu?
"Se v-a crea un preambul"?
eventual
Se va crea un precedent. Precdedent la ce?
"Imi place cum gandesti"
personal, nu-mi place
(știu că nu te interesează dar dacă tot ai scris...)
Du-te fratele meu de-aici cu religia din tine...
Homosexualii daca vor sa si-o traga in anus, sa o faca acasa la ei, nu am nici o problema cu asta. Da sa nu vad pe strada ca se pupa barbat cu barbat ca ma ia durerea de cap.
Si mafia bisericii si religia cretina din Romania nu are decat sa se duca dracului cu totul
Omul trebuie sa se inmulteasca
Dar tu de ce crezi ca ar fi bine sa fii homosexual?
Corect, sunt tot oameni, au si ei drepturi, nu zic nu.
Dar sunt curios de parerea ta
Slaba gluma și pentru noi și pentru homosexuali care au deja mii de prejudecăți cu care sa se lupte
"Omul trebuie sa se inmulteasca"
de ce? e vreo lege, ceva?
"Dar tu de ce crezi ca ar fi bine sa fii homosexual?"
te dezamăgesc: cu e cazul!
De este o lege. Se numeste legea firii, here
Asa e traditia, glumesc
Daca stramosii nostri erau homo, noi nu mai existam
Se înmulțesc unii de nu pot duce/nu fac față. Dă-le o șansă LGBT să adopte ce nu poate statul instituționaliza. Ei?
Pai daca toti am fi gay nu am avea pe cine sa adoptam. S-ar opri natalitatea, gata
Wikipedia:
Estimări ale frecvenței activității homosexuale variază de la o țară la alta. Un studiu din 1992 raporta că 6, 1% din bărbații din Marea Britanie au avut o experiență homosexuală, în timp ce în Franța numărul era de 4, 1%.[109] Conform unui sondaj din 2003, 12% din norvegieni au avut contacte sexuale homosexuale.[110] În Noua Zeelandă, un studiu din 2006 sugera că 20% din populație a raportat în mod anonim anumite pofte homosexuale, dar puțini dintre ei se identificau drept homosexuali. Procentajul celor care se identificau drept homosexuali era de 2–3%.[111] Conform unui sondaj din 2007, în timp ce doar 6% din britanici își definesc orientarea sexuală drept homosexuală sau bisexuală, mai mult decât dublul lor (13%) au avut o formă de contact sexual cu cineva de același sex.[112]
deci mai sunt o grămadă care să se înmulțească (cum spui)
De ce te DOARE asa TARE de curul altora, daca asta vor sa le respectam decizia, si nu compara un animal cu un om, un om e un om, un animal e un animal.Cel mai bine ar fi sa ai grija de fundul tau daca nu vrei asta
In majoritatea tarilor din EU, partidele ce conduc sunt de stanga. Sunt partide auto-denumite "progresiste" ce sunt deschisi spre noi idei extremiste. Astia profita de rusinea oamenilor, ca-n Al Doilea Razboi Mondial minoritati au fost omorate, pentru a converti masele spre ideile lor. Adica daca nu ii accepti pe homosexuali, inseamna ca esti homofob, pe musulmani, islamofob, etc. Si oamenii cum sunt condusi de emotie, ii accepta. Germanii, de exemplu, chiar daca cunosc principiile de viata a imigrantiilor, ii accepta in tara doar pentru ca au vizionat o poza cu un copil mort pe plaja.
Omule, stramosii acestor oameni au condus lumea si uite cum au ajuns fii lor acum! Sunt curios ce parere are Napoleon despre chestia asta.
Cum nu exista rezolvare in lupta cu zombii, dupa cum ai observat si in filme, parerea mea este ca noi, oamenii decenti ar trebui sa ne concentram in orase si localitati cu traditie, conservatoare si sa traim dupa propriile valori.
Daca in EU nu se v-a putea locui in 20 de ani, exista in Rusia, un teritoriu langa DPRK, cu un sol fertil, curent si apa trasa, pregatit pentru a-i adapostii pe viitorii refugiati europeni.
Nu iti mai explic Lasa asa. Fiecare sa fie cum vrea dar parerea mea este ca nu e bine sa fii homo. Cui nu-i place sa nu asculte de parerea mea Gata
Daca chiar credeti voi ca toti barbati sunt gay va inselati amarnic, va spun eu ca nu vom duce niciodata lipsa nici de gay nici de hetero asa ca nu va mai plangeti ca nu va mai inmulţiţi si ziceţi doamne ajuta ca aveti mai multe femei xD
Si satanistii se casatoresc. Treaba ca se casatoresc nu ar trebui sa incurce pe crestini (daca tot veni vorba de botez). Crestinii adevarati au viata lor si nu au treaba cu lumea
Sincer,ma doare la bass de ceea ce fac altii.Ar trebui respectat dreptul si acestor persoane, persoane care la fel ca noi sunt platitoare de taxe, impozite.Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, sa "vada" ceea ce vrea sa vada. Politica si religia nu ar trebui sa se implice si sa manipuleze gandirea altora!
Da, de ce nu? In primul rand casatoriti sau nu, vor ramane tot homosexuali, nu li se va schimba orientarea sexuala daca nu se pot casatori. In al doilea rand botezul... cred ca aici te referi la cununia religioasa, asta nu are nici o treaba cu casatoria, te poti casatori foarte simplu si fara sa treci pe la biserica.
Nu suport cand vand un cuplu homosexual sau heterosexual ca se linge pe strada, e urat, e vulgar. E o vorba, sa faca ce vor cat timp nu ii vad eu, nu e ca si cum i-ai vedea cum se casatoresc sau chestii de genul, nu inteleg de ce ar fi o problema.
Ce ai spus tu cu rechinii... N-are nicio logica.
Ca sa fiu sincer, nu imi pasa, chiar deloc, mi se rupe.
Stii de ce?
Pentru ca inainte sa comentez ceva vreau sa INTELEG cat mai bine acel ceva, pentru ca daca nu il inteleg o sa vorbesc prostii.
Din cate stiu de atractie si iubire...astea sunt doua lucruri INVOLUNTARE,deci nu alegem de cine suntem atrasi sau pe cine iubim.
Imi plac femeile,sunt atras involuntar de ele,iar altii sunt atrasi involuntar de barbati.
Dar de unde s-a ajuns la asta? Ce s-a intamplat? Nu am gasit studii exacte,nu stim inca (cred) care e cauza care provoaca atractia, capacitatea de a iubi acelasi sex.
Deci, cand judecam ceva, pe cineva, de ce sa o facem superficial?
Daca ei nu aleg sa fie asa...nu trebuie judecati.
Cat timp o persoana nu e proasta,nedreapta, corupta, egoista, infecta, etc nu ma deranjeaza.
Nu ai ce să explici. Respect părerea ta. Respectă și tu dorința altora!
Apropo: primul ministru (ales) al Irlandei e gay declarat. Te supără cu ceva?
Am sa iti dezvalui un amanunt relevant, dar sa nu il spui multora, doar unor oameni siguri. Rechinii nu sunt cetateni. Exact, ai niciunui stat, nici chiar din Oceania. Asa ca nu pot cere sa se casatoreasca, chiar daca eu stiam ca se boteaza prin scufundare, ca si ortodocsii.
Eu as vrea sa ai cate o 1000 m patrati de teren pentru fiecare stramos al tau homosexual. Ai fi un mosier instarit. Homosexualitatea nu a aparut recent. Pana nu de mult, homosexualii se insurau cu femei si faceau copii.
Omule, m-ai facut sa caut prin postarile lui sierra1 locul in care scrie ca ar fi bine sa fie homosexual. Nu gasesc, imi spui te rog unde a declarat asta?
Majoritatea tarilor europene sunt conduse de partide de dreapta, nu de stanga. Invata putina geografie daca vrei sa nu mai fi ridicol.
Daca nu vin sa si-o traga la mine pe canapea, nu am absolut nicio problema. Nu imi amintesc sa fi vazut vreodata tipi care se ling pe banca in parc, asta poate pentru ca am alte chestii mai importante de facut.
"Inainte homosexualitatea era tulburare psihica".
Inainte doctorii nu se spalau pe maini. Primul om care a venit cu ideea asta a fost trimis la un sanatoriu. Cine spune ca "inainte era totul roz si frumos"?
Cand ii vad si pe preotii astia care aduna voturi...ca sa se schimbe fix nimic. Homosexualii oricum nu aveau drept de casatorie. Unii isi fac vile din banii publici si noi ne concentram pe tampenia asta...
Majoritatea tarilor sunt in stanga hartii, uita-te pe harta. Ceea ce inseamna ca partidele sunt de stanga.
Ma uit alta data, dar sa stii ca pe harta avem Nord, Sud, Est, Vest, dupa astea ne orientam, nu dupa stanga si dreapta. Nu am stiut eu ca nu vezi legatura intre partide si geografie, ca te lasam in pace.