| Maria54 a întrebat:

Ar trebui sa ii scriu ce simt sau sa îl văd și sa ii spun in fata? Mi-e teama sa nu ma blocheze și pe urma as prefera sa ma refuze in fata așa m-aș opri din nebuneala asta, voi ce credeți? Sa îl caut ar fi rau, va rog răspundeți as vrea sa îl caut la munca la el și sa ii spun ce am pe inima încheind cu : nu o sa te mai deranjez niciodată dacă vrei sa ma cauți ai numărul meu, va pup și o seara faina ca voi.

Răspuns Câştigător
| Țoglă a răspuns:

Nu e deloc ciudat ca o fată să abordeze un băiat. Trebuie să dispară minciuna asta că "femeile nu abordează, doar acceptă partenerii".
Îi spui, de preferat prin mesaj. Ori după mai multe întâlniri dacă vrei să-i spui în față.
Dacă îi spui prin mesaj, ar avea timp să-și găsească cuvintele fiindcă e posibil ca neavând vreo reacție când îi spui în față la o întâlnire, tu să iei momentul de liniște ca pe un refuz.
Ar fi bine să ieșiți într-o zi prin parc și să vă cunoașteți înainte să declari ceva.

22 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

De ce crezi ca ar reacționa negativ? Dacă simți ca nu te place nu are rost. Dacă te cunoaște incearca o apropiere naturala care sa vina de la sine, te poți inprietenii cu el, ce rost are sa faci ce ai spus dacă ai atâtea sentimente de nereușită? Mie asa mi ar plăcea sa se comporte un băiat dacă ma place, sa îmi facă curte, sa se împrietenească cu mine, nu sa îmi trântească în fata o declarație de genul, care m ar speria un pic și ca băiat la fel cred ca este.

| Maria54 explică (pentru Emma30555):

Mulțumesc dar nu pot schimba ce simt înțelegi. Da eu cred la fel din ce spui dar nu Cunoști in totalitate povestea mea nu pot sa scriu aici. Îmi pare bine ca mai exista persoane așa drăguțe ca voi mersi

| Emma30555 a răspuns (pentru Maria54):

Acum am citit și restul povestii, ți am dat și acolo un sfat, sper sa te ajute. Tu poți încerca orice crezi ca te ajuta, poți citi pe net sunt articole care sfătuiesc persoanele cum se pot recucerii foștii. Inspira te din acele articole

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i in fata, cel mai simplu. La telefon n-are rost.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce treaba are Politia cu asta? Doar nu se duce sa-l ia la bataie. Cine o fi el, ca nu spune.

| Maria54 explică (pentru Violleta2022):

Da înțeleg, nu cred ca este cazul sa cheme poliția mergeam doar să ii vorbesc nu sa îl deranjez dacă vedeam asta plecam înainte sa iasă tam tam

| Maria54 explică (pentru anonim_4396):

Tu ce i-ai spune?

| Maria54 explică (pentru anonim_4396):

Tu ce i-ai spune? Tot ce simț? Adică nu ar fi ca par obsedată de el sa îl mai caut încă, sa nu cumva sa ruinez pana și o posibilitate de un salut merci

| Maria54 explică (pentru darrio2007):

Adică nu înțeleg? Scuza-ma

Nu aveam de gând sa merg sa tip sau sa ma cert cu el. Mulțumesc dar merita. Glumeam, nu știu sunt zăpăcita. Mulțumesc oricum

Mda o sa îl aștept într-un loc mai intim mersi, cât timp petreci la poliție oricum? Pentru toată faza asta?

| sofisis a răspuns (pentru Maria54):

In nici un caz nu I te prezinti din neant la el la munca. Eventual il suni sau ii scrii un mesaj in care il intrebi cand si unde va puteti vedea cateva minute. Nu te duci peste om la serviciu.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Daca iti blocheaza numarul sau cheama politia, inseamna ca esti nebuna. Nimeni nu te blocheaza asa, fara un motiv serios. Mai ales daca aveti cat de cat un trecut impreuna. Ori il cicalesti, ori ai probleme. Vorbeste fata in fata, dar intreaba-l mai intai daca vrea asta. Sa apari de nicaieri la el la munca e dubios.

| Maria54 explică (pentru supadeceapa):

Ok mersi

| Maria54 explică (pentru Țoglă):

Mulțumesc, as vrea sa îl recucereasc. Tu ce crezi ca as trebui sa fac sa îl recuceresc? Mersi

| Țoglă a răspuns (pentru Maria54):

Să nu mai stai în spatele ecranului vorbind cu el și să-l tragi afară la o înghețată când ai ocazia. Lucrurile merg de la sine când petreceți timp împreună.
Dar văd că-ți place să stai numai pe net cu el, e vreun impediment sau ce? ai prieten? Nu prea ai de ce să pierzi vremea aiurea cu iubărețu că nici mie nu-mi plac femeile care îmi vor tot timpul și fără să ies cu nimic din asta.

Înainte da nu puteam și nu voiam sa ies cu el pentru ca mi-am dat seama ca e greșit și l-am refuzat.Am avut o relație de 8 ani cu cineva, suntem despărțiti momentan, dar baiatul de fata știe ca am pe cineva, dar știa ca urma sa ma despart de el chiar vroia și el cred asta pentru ca îmi spunea mai mereu când ne vedeam ca vede ca nu îl mai iubesc pe prietenul meu și sa ies cu el ca îmi arată paradisul și vrăjeli, nu am crezut asta cu paradisul dar am inteles ca și el e interesat de mine. Nu m-am despărțit de băiatul cu care am stat 8 ani pentru el am inteles ca nu sunt fericita cu el de asta am hotărât sa ii pun stop. După un timp am postat pe Instagram ca m-am despărțit, ok o poza care sa se înțeleagă, nu ma întrebat nimic, in timpul săptămânii lucrează la fel ca si mine pana la ora 21 sau 20 cam așa e obositor de la ora 8 sau noua dimineața. când era la munca nu prea vorbea cu mine dar in schimb in Weekend ne întâlneam pentru ca el trecea mai mereu in fata blocului meu si ne întâlneam acolo ca are niște prieteni și când ies eu îl văd dar foarte rar. Am avut niște momente intime împreuna dar el are foarte multe posibilități sa facă sex adică știu ce am avut in brațele mele. El ar avea posibilitatea sa facă sex la orice ora pot sa spun așa adică are tot ce ii trebuie. Asta-i și problema care ma frământa cand eram pe punctul de a ma invita el ni știa ca trebuie sa plec și eu i-am explicat situația, am vorbit cu o seara înainte ca eu sa plec, iar el nu era ok sa iasă, și in plus a doua zi dimineata m-a invitat la el la munca sa îl văd înainte sa plec, eu nu puteam pentru ca era in pic departe de mine și la 10 trebuia sa plec la care el ma chemase pe la 8 jumătate noua ceva de genul, aeroportul era departe și el as fi vrut sa trec sa îl salut dar nu aveam cum, am vorbit pana ce am urcat in avion și după când am ajuns l-am sunat cu privat pentru ca era numărul unei prietene, el ma întrebat de ce îl sun cu privat pentru ca el ar fi vrut sa ne scriem i-am spus ca eu in câteva zile imi iau număr românesc și vorbim. E lung de citit știu sa trec la ce ma doare: și el e persoana care mai mult scrie decât sa sune sau sa ne vedem cu camera sau sa îmi spună sa ne întâlnim, după un timp vreo șase zile cam așa nu mai știu Pe Instagram el mi-a dat bloc. Și ai demreptate sa îl trag la o înghețată dar cum toată lumea spune ca nu e ok sa merg la el la munca, sa nu îl disper și cred ca au dreptate dar in mintea și sufletul meu am deja imprimat sa îl văd și sa ii vorbesc sa nu exagerez cu sentimente și chestii doar sa îl intreb sa ii spun ca sunt îndrăgostită S-o sa văd ce Răspunde dar mie teama de umilire adică sa nu ma refuze. Îmi este și Rușine sa mai insist, acum cum as putea sa procedez pe număr sa ii scriu când ajung acolo sau sa ma duc sa îl aștept in fata casei sau a serviciului nu știu sau mai bine sa ma pun pe o banca in fata scării sau a serviciului sigur trece și ma vede dacă nu se oprește nu îl mai caut. Dar as vrea sa recâștig șansa sa ma cunoască cum trebuie și sa îl fac sa vadă ca m-am îndrăgostit de el, in plus nu ma grăbesc sa ii sa ii spun sa facă asta sa fie împreuna cu mine, vreau sa petrecem clipe de neuitat, vreau sa îl fac sa ma invite sa ieșim, sa îmi scrie ca înainte și sa ma sune, vreau sa petrec clipe lângă el. El e un caracter ca mine ii place sa fie independent și nu cred ca vrea o relație de asta mi-a dat și bloc pentru ca nu știa poate cum sa îl las in pace nici eu nu îmi explic.mi-a și zis-o in plus ca nu vrea o relație nici eu nu as fi vrut din prima, după ce am stabilit ca suntem prieteni și nici eu nu am vrut sa forțez nota, când i-am trimis niște poze cu mine mi-a dat bloc, înainte de pozele astea am vorbit dar tot prin mesaj și sa comportat destul de rece, eu am înțeles dar nu ma așteptăm sa îmi dea Block. Poate pentru el sa ii scrii cuiva ce faci și buna dimineața sau ești la munca sau sa ai o zi frumoasa înseamnă ca vreau o relație cu el dar nu asta a fost intenția mea am vrut prima sa ieșim, sa ne simțim bine într-un club sau pe o banca sau eu știu unde. Ea invitat foarte rar și eu l-am refuzat pentru ca nu aveam cum eram cu altcineva încă. Acum eu fiind in vacanța și el in alta țara nu puteam sa comunicam decât pe telefon, acum urmează la sf sapatamanii sa merg acolo! Nu știu cum sa reactionez dacă îl văd chiar dacă îmi doresc sa îl văd din întâmplare nu cred ca o sa mai treacă pe acolo și chiar dacă trece am un sentiment ca nu vrea sa vorbească cu mine, nu știu sigur deodată ce a făcut gestul asta Block și in ultima perioada a fost foarte nepăsător eu ii scriam ceva și el îmi răspundea după vreo 3 sau 4 ore vedea mesajul dar nu îmi răspundea credeam ca e ocupat sau pur și simplu nu are starea buna, adică mam și gândit ca ii place sa facă pe inabordabilul pentru ca asta îmi dădea impresia. Nu cred ca mai este interesat de mine și eu nu vreau sa accept asta, știu ca ar trebui sa îl uit si gata dar nu pot, dacă ma pun sa dorm parca îl văd in fata mea, simt nevoia sa ii vorbesc și toată lumea spune sa nu merg la el la munca, sa îl las ca nu e de mine și e un fustangiu alții ca e vina mea.nu știu ce sa fac dar vreau sa ii văd expresia fetei sa văd dacă îmi vorbește nu știu vreau asta.nu cred ca dacă ar vedea un sms de la mine ar mai fi interesat sa îmi răspundă, asta-i adevarul? el nu știe ca ma întorc și pe Instagram mi-a Dat Block nu as putea sa ii scriu iar un mesaj pentru ca el deja îmi spusese ca nu își dorește o relație momentan, dar eu ii scriam aproape in fiecare zi și cred ca asta la dus la gândul ca îl vreau nu știu, s-a folosit de mine mai mult ca sigur sad. Vreau sa ii vorbesc deschis și fără sa îl implor săi chestii de genul doar sa văd ce are de spus, dar alții spun ca n-ai tare las îndepărta PTR ca eu îl vreau prea mult. tu ce crezi ai inteles ceva din tot ca nici eu nu mai știu ce am scris?!?

| Țoglă a răspuns (pentru Maria54):

E o poveste mai lungă de atât care ar fi cel mai bine povestită cu cineva în persoană, o prietenă care te înțelege.
Normal în astfel de întrebări trebuie să-ți pui vârsta ta măcar; dacă nu și a băiatului. Ca să știm cum să analizăm situația.

Mie îmi place să fiu oțâră mai scurt și concentrat mai în privința lui; îți spun că trebuie să o iei cu începutul.
La început l-ai refuzat categoric și băiatul s-a conformat, ce era să facă decât să înceapă să accepte decizia ta și ba mai mult de atât, s-o adopte pentru a putea trece mai departe. E ceva provocat de tine, voit-nevoit.

Am fost într-o situație similară povestirii tale, în situația băiatului.
Cel mai bine e să iei legătura cu el online și să vorbiți mai serios. Îi poți scrie într-o noapte un roman de cuvinte ca să citească a doua zi și să-și adune gândurile, cuvintele pentru a-ți putea zice clar ce vrea de la tine.

Acum ca să-l înțelegi puțin, degeaba ești după el dacă ești într-o relație. Nu te va băga în seamă. Și exact așa am făcut și eu, simțeam că-mi pierd timpul aiurea... vorbit toată ziua, ea începea să se poarte ca și cum m-ar deține și tot felul de îndatoriri având în vedere că ea avea un prieten. Deci fără interes pentru că el îți suportă stările și te înțelege și ălalalt e bine mersi. Trebuie să te desparți de ăl" bătrân ca să-l mai poți avea în vedere pe fecior.

Nu s-a folosit de tine după cum ai zis, e o vorbă falsă încă folosită în ziua de azi de femei. Gândește-te că el ți-a dat de înțeles că vrea să fiți împreună iar tu l-ai refuzat și mai ai și prieten pe deasupra.

Mulțumesc o sa îți mai scriu in curând, o sa schimb totul și o sa ma schimb și pe mine mersi am sa încerc ce ai spus tu mersi