| Hyacinth a întrebat:

Ar trebui sa se vorbeasca la primele intalniri despre ce probleme ai in viata?
Am observat din povestile prietenelor care ies la date ca multi ca isi insira toate problemele ca bunica e bolnava si alte chestii care mi se par spuse sa atraga mila si pareri de rau.
Voi despre ce vorbiti la prima intalnire?
M-ar deprima sa ies sa ma distrez si sa imi zica de toate bolile neamului

8 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu vorbesti despre probleme asa, random, astea sunt pentru cand sunteti mai apropiati! La primul date in general trebuie sa va cunoasteti mai bine, despre pasiuni comune, etc!

| TheStrategist a răspuns:

Nu cred că e un subiect bun pentru prima întâlnire. La prima întâlnire trebuie să vă cunoașteți. Să aflați ce vă place și ce lucruri aveți în comun sau nu aveți în comun, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te prezinti intr-un mod onest dar in acelasi timp de bun gust, si respectuos. Te gandesti si la ce vrea sa auda si ce il intereseaza pe individ. Daca tu ai grija de bunica si e ceva care iti ocupa viata si l-ar putea influenta si pe el atunci.

| Frank51 a răspuns:

De ce nu? Nu toate întâlnirile trebuie să fie tipice, dacă persoana cu care ieși trece printr-o perioadă mai grea mi se pare misto să fii lângă ea, evident dacă îți convine.

Totuși, nu este normal să existe asta încontinuu, pentru că dramele și toxicitatea sunt repulsive.

| Freya1 a răspuns:

Eu vorbesc in general despre ce ma intreaba omul.
Logic e sa vorbesti chestii normale, ca de prima întâlnire (ce mai faci? cum ti-a fost ziua? unde vrei sa merge?) si restul vine de la sine.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns (pentru Hyacinth):

Nu neapărat, poate sa fie coincidență, sau ghinion. Și eu am avut și am renunțat la genul de fată într-o lună maxim. Îți dai seama că ceva nu e în regulă și este de fapt o afecțiune psihică, poate sa fie anxietate, depresie, șamd.

| Mosotti a răspuns:

Se discuta de probleme cand esti mai apropiat de omul ala, nu asa din prima, deci la primele intalniri nu prea se discuta astea.