anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are rost să vorbești cu un fost coleg de liceu care mereu te jignea, făcea mișto de tine, îl ajuta-i la teste, iar el în loc să-ți mulțumească, îți zicea că nu ești normal, că ești prost?

Pur și simplu, cred că merită iertare. Nu cred în Dumnezeu, dar așa simt eu.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Rost nu are să mai vorbești cu dânsul,însă de iertat,dacă simți asta,fa-o, tu ești cel câștigat în ecuație, nu dansul.
Tu te eliberezi de povara gândurilor apăsătoare, nu el, pe el sigur îl doare la babanăhappy

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa pui textul la persoana 1, singular, fiind vorba de tine si este doar decizia ta, daca-l ierti sau nu.

| relian a răspuns:

Daca asa simti, atunci fa ce simti.Sa ierti este ceva, arata ce fel de om esti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă așa crezi tu, țigan romanizat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Nu e ca și cum ți-ai ierta părinții.

anonim_4396

"Arată ce fel de om ești" Du-te-n pzd mă-tii. De un an decând am absolvit nu am primit niciun telefon de la el să vadă dacă sunt bine, știa doar să-mi zică că sunt prost. Nu ajuți pe nimeni pe acest forum, doar îți exprimi părerile tale de ***.
Lasă să fiu eu jeg, dar să mă simt bine cu mine. Nu-l iert.
Și înainte să spui o prostie, cum ar fi " Care a fost rostul acestei întrebări?" Care este rostul site-ului dacă nimeni nu vrea să ajute pe nimeni.

| Celestina003 a răspuns:

Se pare că încă nu il poți ierta.

| nevermind1234 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te ierți pe tine, ca i-ai permis sa te tratze așa, ca l-ai ajutat in continuare deși nu ai primit la schimb decât bătaie de joc. Adică, ce vrei tu de la el dacă atât îl duce/ducea capul. Tu trebuia sa te respecți si sa păstrezi distanța.
In ce-l privește pe el, e ok sa "il ierți" cât pentru un salut, o ieșire sau ce se ivește, dar niciodată sa nu aștepți prea multe de la el.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca de asta a zis ca nu esti normal...

| ReddY25 a răspuns:

Nu din start

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing ba tu esti cu capu? Frate dar sinteti praf stelar, nu ma gindeam ca romanii au ajuns atit de incuiati, se pare ca este exact cum am spus, voi una citit alta pricepiti.

"Arata ce fel de om esti", asa, e ceva rau in ce am spus? Ba agarici, am spus ca daca il ierti, arata ce fel de om esti, adica esti un om bun, esti un om mai destept decat el, cand ierti pe cineva, asta arata.

Du-te si te arunca intr-o apa ceva laughing intrt-o prapastie prapastie.

Daca nu il ierti sa fii sanatos, asta arata ca de fapt minti.Ai spus ca asa simti ca l-ai ierta, acu spui ca nul ierti nicicum laughing eu cred ca ai mari probleme la cap, mergi si consulta un psihiatru.

anonim_4396

Nu ești singurul român care stă în SUA. Lasă că americanii sunt mai proști decât noi, românii.

anonim_4396

Dacă erai mai deștept decât mine nu-mi mai răspundeai.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai toromacule, eu ti-am spus ca daca simti ca ierti acel om, asta arata ca esti om om bun.

Tu chiar esti dus cu capu? Nu mai scrie pe aici nimic, acu am vazut, esti tigan, cu tine nu cred ca se poate intelege careva.Inca a cita oare aratati cit va duce capu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iartă l