Păi dacă tu stai tot timpul cu că.ca.tul în gură, e de înțeles că nu poți avea succes.
Cine te crede nenea? La vocabularul pe care il folosesti dai impresia ca faci parte din tagma celor pe care ai critici, ai postat aceasta intrebare din plictiseala, acum cand cineva o sa-ti scrie ca ai un caracter coleric, tu, de abia astepti sa-ti asculti coltii si sa-l musti. Am o mare rugaminte, doar sa scrii nu si sa deschizi gura cumva, ne strici frumusete de weekend.
Eu una te sfatuiesc sa nu mai gandesti asa. Stiu ca este greu dar chiar trebuie sa iesi din cercul asta vicios.
Desi multa lume crede asta, sa stii ca oamenilor de pe strada nu le pasa catusi de putin de tine.Tu observi toti oamenii care trec pe langa tine pe strada?
Ma rog...sunt niste probleme grave, mai bine ai discuta cu un psiholog, te va ajuta foarte mult.
IN AL DOILEA RAND
Cum vrei sa fi placut de oameni daca ai un astfel de vocabular.Nu-i de mirare ca nu ai avut pana acum nicio relatie.Pai daca iti scapa de fata cu niste oameni cuvinte ca acestea pe care le-ai folosit aici...e clar de ce nu reusesti sa-ti faci prieteni.Nimeni nu vrea alaturi un om scarbos.O sa crezi ca vreau sa-ti distrug si ultima farama de incredere in tine...dar chiar incerc sa te ajut.
"Cine vrea sa scuipe niste cuvinte"?
"ca.cat"?
"p.l."?
"ma patez ca p.iza-n chiloti"?
Asa vorbesti tu?
Cine vrei sa te placa? E scarbos ce spui tu aici!
Incearca sa-ti revizuiesti vocabularul.Chiar nu e normal sa vorbesti asa.Si apoi du-te la un psiholog.
DAR MAI INTAI INCEPE SA VORBESTI FARA A INJURA IN FIECARE PROPOZITIE.NICIO FATA NU VREA UN BAIAT ASA, CARE VORBESTE CA LA USA CORTULUI.ALTII SE CULCA CU LICEE INTREGI PENTRU CA VORBESC FRUMOS CU FETELE, LE CURTEAZA, FLIRTEAZA CU ELE, SI APOI LE BAGA IN PAT. TU NU O SA POTI SA FI NICI MACAR UN PRIETEN CU O FATA DACA MAI VORBESTI IN HALUL ASTA.
De fapt, nu este nimic de revizuit la vocabularul meu pentru ca nu utilizez niciodata cuvinte vulgare. Cu atat mai putin in preajma fetelor. Acesta a fost un post mai special. Daca e prin scris, sa zicem, mai scriu cate ceva, dar verbal niciodata. Spuneai ca limbajul e problema, dar sunt aici sa infirm... prin urmare problema se pare ca este altundeva.
Problema este la tine. Din cate vad eu esti agresiv.In vorbire si in gesturi.Eu pot doar sa presupun, dar sa-mi spui tu daca gresesc.
Iar problema ta se rezolva la terapeut, asta e deja o problema psihologica grav.
Problema e în gîndire, gîndesti prea mult la lucruri destul de simple cum ar fi discutii cu fetele, aici este de ajuns sa incepi a vorbi căci cu timpul deja găsiți teme comune de vorbit și restul vine de la sine. Ține capul sus, singur am trecut prin așa situații.Acum e vara, este cel mai bun timp pentru a te schimba.Succes!
I-am spus si ca asta e o problema destul de grava si ca trebuie sa mearga la un psiholog specializat.Paranoia e o problema grava care il va afecta toata viata daca nu o rezolva.Ce voiai sa spun mai mult. Nu cunesc trecutul lui, factorul declansator si mediul in care a trait. Din ce mi-am dat seama din ce ne-a scris el e ca e foarte agresiv in limbaj si ca este paranoic. Mai mult ce poti sa-i spui?