Încă nu l-ai lăsat?
Ăla nu iese cu tine pe drum că zice că îi e ruşine, te ţine numai în casa şi când pleci îţi arunca 5 lei de taxi, te forţează să îi faci se.x oral chiar dacă nu îţi place, te face să te simţi prost când faceţi dragoste şi tu îţi ceri scuze şi îi faci surprize să te ierte că ţi-a scris unul mesaj fără să îi ceri tu.
Lasă tu faza aia cu fostul coleg că dacă abia acum aveţi 2 ani a fost de mult când deja la voi sigur nu era concretizata relaţia plus vrâsta în fine...
Eu cred că te chinui degeaba dar na tu şti. I-ai o chestie de care e el pasionat.
Stiu ce am scris in alte postari, multumesc de raspunsuri da nu poti accepta ca lumea se schimba? Bucura-te ca exista oameni ca el si nu-s egoisti.Imi arunca bani de taxi sa nu ma racesc nici eu si nici el pe frigu ala pana ma conducea acasa, si sa ne fie bine la amandoi.
meriti fundã but real dirty/piss hardcore style
Buna. Increderea o castigi doar pretecand mai mult timp cu el, si fiind tu insutiti. Nici-un cadou nu ar putea castiga increderea unei persoane.
Nu mai sterge mesajele. Daca vrei sa-i spui ceva iubitului tau, arata-i conversatiile.
Nu este vina ta daca te cauta altii. Femeile sunt mereu curtate. Vina ta este daca cedezi, le dai atentie, sau nu le tai macaroana suficient de repede.
Barbatii nu le au cu subtilitatile si cu ascunzisurile, iar daca esti deschisa cu el vei avea doar de castigat.
Daca chiar il iubesti asa cum spui, incearca sa il cunosti cu adevarat. Ce ii place si ce nu ii place. Fiecare intelege diferit notiunea de flirt. Sa iti raspunzi de ce ai simtit ca trebuie sa stergi mesajele. Este el mai gelos decat ar fi normal sau e altceva?
O relatie nu poate functiona fara incredere printre altele.
Surprinde-l cu mâncare gătită de tine. Tine-l de mâna, imbratiseaza-l, pupa-l, sorbeste-l din priviri. Fa-i cadouri cât de mici, Jucați-va ca doi copii, faceți-va un jurământ, o promisiune cum ca niciodată nu va veți mai dezamagi. Scrie-i o scrisoare și pune toate gândurile tale acolo, toate sentimentele tale și trimite-i-o prin posta. Sigur va fi surprins. Nu renunța.
Increderea greu se recastiga, uneori niciodata nu mai revine!
daca sunteti destui de maturi ai relatiei voastre, daca e adevarat ce ai zis referitor la mesaje, etc - iubitul tau ar trebui sa te ierte!
dar daca nu, atunci nu aveti sanse in viitor!
ca surprize - un streeptease si un oral!
Păi spune-i că îl iubeşti, petreceți mai mult timp cu el, şi spune-i sa nu mai fie gelos pe tine. Iubirea se bazează întotdeauna pe încredere.