anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori niste sfaturi/idei cum as putea sa imi fac iubitul mult mai fericit.Suntem de 2 ani jum impreuna si trecem momentan printr-o problema de neincredere din cauza mea. Vreau sa ma revansez, sa fiu mai atenta cu el ptc stiu ca am gresit insa ..doa faptul ca nu repet greseala, si ca incerc sa ii ofer mult mai mult timp, atentie, etc nu e de ajuns.Ma gandesc la cateva surprize : un cadou hand-made, sau sa l surprind cu o punga de cipsuri sau o cola cand ne vedem [ din pacate inca nu locuim impreuna].Ce idei aveti?
Stiu ca increderea se castiga greu si se pierde intr-o clipita.Totusi nu este ceva foarte grav

[ mi-a scris un coleg de faculta "ce mai fac si daca am chef de vorba, l-am lasat pe seen insa am sters mesajul ce mi l-a trimis ca ma gandeam ca il va deranja pe iubitul meu si se apuca sa ma acuze ca eu vorbesc cu el si chestii.S-a mai intamplat o faza de genul cu un fost coleg din generala care imi era ft bun prieten si care m-a cautat dupa 7 ani.A venit la mine la usa la 11 jumate seara [tipu e din alt oras 40-50 km departare] doar ca sa isi ceara scuze ca m-a dat la o parte din cauza fostei sale iubite.Ok si am continuat sa vorbim pe wap insa cand am realizat ca nu fac bine ce fac, ca ii ascund iubitului meu si sterg conversatia, i-am zis sa imi scrie pe Facebook ca sa i-l pot prezenta. ok ok etccc nu mai continui insa stiu ca am gresit]

Vreau sa fiu o persoana mai buna, il iubesc din tot sufletul si el pe mine la fel si m-a iertat de fiecare data cand am gresit cu ceva si spera sa nu mai repet greselile pe care le fac...Insa cand se mai intampla cate ceva de genu as vrea sa ii treaca repede, sa fie fericit sa il fac fericit..sa il ajut sa treaca peste mult mai repede si sa fie cu gandul in alta parte.
Ce ma sfatuiti sa fac? Inca este putin demoralizat de la ultima faza cu stersul mesajelor insa nu am flirtrat si stie asta ptc a facut rost de dovada.

13 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Fa-i un oral p0rn0 stylewinking dirty n messywinking si garantat nu mai e demoralizat!

| Începătorul988 a răspuns:

Buna. Increderea o castigi doar pretecand mai mult timp cu el, si fiind tu insutiti. Nici-un cadou nu ar putea castiga increderea unei persoane.

| Freya1 a răspuns:

Încă nu l-ai lăsat?
Ăla nu iese cu tine pe drum că zice că îi e ruşine, te ţine numai în casa şi când pleci îţi arunca 5 lei de taxi, te forţează să îi faci se.x oral chiar dacă nu îţi place, te face să te simţi prost când faceţi dragoste şi tu îţi ceri scuze şi îi faci surprize să te ierte că ţi-a scris unul mesaj fără să îi ceri tu.
Lasă tu faza aia cu fostul coleg că dacă abia acum aveţi 2 ani a fost de mult când deja la voi sigur nu era concretizata relaţia plus vrâsta în fine...
Eu cred că te chinui degeaba dar na tu şti. I-ai o chestie de care e el pasionat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

laughing meriti fundã but real dirty/piss hardcore style

| 2EXA a răspuns (pentru Freya1):

O vazut ca ma deranjeaza si a schimbat asta la el, acum iasa si tot happy o facut sa fie bine iar daca omu' mi-o aratat ca ii pasa ii arat si eu.Asa ca inceteaza dracu' sa mai te crezi superioara prin argumente de genu' ca nu stii ce se intampla in viata oricarui om.

| Freya1 a răspuns (pentru 2EXA):

Nu ma cred superioara ci spun exact ce spuneai tu in alte postari si intrebari cand alti te faceau in fel si chip si eu iti luam apararea.

| GigiNormi123 a răspuns:

Păi spune-i că îl iubeşti, petreceți mai mult timp cu el, şi spune-i sa nu mai fie gelos pe tine. Iubirea se bazează întotdeauna pe încredere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Stiu ce am scris in alte postari, multumesc de raspunsuri da nu poti accepta ca lumea se schimba? Bucura-te ca exista oameni ca el si nu-s egoisti.Imi arunca bani de taxi sa nu ma racesc nici eu si nici el pe frigu ala pana ma conducea acasa, si sa ne fie bine la amandoi.

| Uvox a răspuns:

Daca chiar il iubesti asa cum spui, incearca sa il cunosti cu adevarat. Ce ii place si ce nu ii place. Fiecare intelege diferit notiunea de flirt. Sa iti raspunzi de ce ai simtit ca trebuie sa stergi mesajele. Este el mai gelos decat ar fi normal sau e altceva?
O relatie nu poate functiona fara incredere printre altele.

| Alionaweb a răspuns:

Increderea greu se recastiga, uneori niciodata nu mai revine!
daca sunteti destui de maturi ai relatiei voastre, daca e adevarat ce ai zis referitor la mesaje, etc - iubitul tau ar trebui sa te ierte!
dar daca nu, atunci nu aveti sanse in viitor!
ca surprize - un streeptease si un oral!

| BlackRose03 a răspuns:

Deci recunosti ca tu esti de vina.

| Doja a răspuns:

Nu mai sterge mesajele. Daca vrei sa-i spui ceva iubitului tau, arata-i conversatiile.

Nu este vina ta daca te cauta altii. Femeile sunt mereu curtate. Vina ta este daca cedezi, le dai atentie, sau nu le tai macaroana suficient de repede.

Barbatii nu le au cu subtilitatile si cu ascunzisurile, iar daca esti deschisa cu el vei avea doar de castigat.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Surprinde-l cu mâncare gătită de tine. Tine-l de mâna, imbratiseaza-l, pupa-l, sorbeste-l din priviri. Fa-i cadouri cât de mici, Jucați-va ca doi copii, faceți-va un jurământ, o promisiune cum ca niciodată nu va veți mai dezamagi. Scrie-i o scrisoare și pune toate gândurile tale acolo, toate sentimentele tale și trimite-i-o prin posta. Sigur va fi surprins. Nu renunța.