Dacă stai cu ea de 3 ani înseamnă că ți-e ok, ce mare șmecherie ce-a făcut ea în trecut?
Gândește-te și-așa: dacă n-o făcea în trecut și-o luai mironosiță virgină de 18 ani, mai știa să facă-n pat ce știe acum?
Dă-i pace, dacă ți-e ok ca om, las-o p-asta cu câți și-a pus-o și concentrează-te pe alte aspecte.
Era mai rău dacă și-o punea cu vreo 3-4 cât timp era cu tine - abia atunci era aiurea.
Was alekum salam.
Depinde ce gandire ai, daca nu ti cont de trecutul ei atunci in viitor poate sa isi continue viata la varianta trecutului si nu e deloc normal sa fi avut relatii intime inainte de 18 ani.
Daca va iubiti nu conteaza cate relatii a avut inainte, conteaza ce face acum cand este cu tine! ma gandesc ca in cei 3 ani de relatie ti-ai dat seama ce fel de fata este! oare tu nu ai avut relatii inainte de a fi cu ea? ar trebui sa isi puna si ea o astfel de problema?
Crede-ma conteaza cum se comporta acum cu tine si nu ce a facut inaintea ta! daca o luai virgina si acum dupa trei ani incepea sa te insele cu unul sau altul crezi ca era mai bine? Si apropo si la fete e ca la baieti: se spala si e ca noua...
Nu ai de unde să știi că nu au dezvirinat-o la 17 ani și pnm a făcut-o de 4 ori atuunci Dacă tu chiar o iubești și tot tacâmu e okeiii. Adică mă rog, ca să fie o relație stabilă trebuie să te iubească și ea pe tine. Succes
Pana la 18 ani 4? cam mult si eu am aproape 18 ani si am doar unu, adica iubitul meu
Dragostea e oarba pentru unii, consideri ca e cel mai bun, faci dragoste cu el, apoi lucrurile se termina...si uite asa inca unul.
anonim_4396 întreabă: