| benga94 a întrebat:

As dori sa aud niste pareri de la voi! Am o relatie de 3 ani cu o fata ea are acum 21 deci ne-am cunoscut cind avea ea 18 ani,nu mi-a facut probleme decind sunt cu ea, inainte sa fie cu mine a avut alte relatii cu alti baieti, a facut dragoste cu vreo 4 recunoscuti de ea acum poate a mai scazut de pe lista vreo 2-3 cine stie, ce spuneti ar fi vreo problema? Park pan la 18 ani sa ai 4 la activ e cam de rau avind in vedere ca toata lumea o lauda ca e fata cuminte, stiu ca nu are importanta ce face in trecut dar parca ar avea alta era daca ma luam cu ea cind avea peste 23-24 de ani era normal sa aiba atatea relatii intime si panan 18 ani e alta,astept sfaturi, pareri, etc!

9 răspunsuri:
| hanzelik a răspuns:

Pana la 18 ani 4? cam mult si eu am aproape 18 ani si am doar unu, adica iubitul meu

| luiza a răspuns:

Daca va iubiti nu conteaza cate relatii a avut inainte, conteaza ce face acum cand este cu tine! ma gandesc ca in cei 3 ani de relatie ti-ai dat seama ce fel de fata este! oare tu nu ai avut relatii inainte de a fi cu ea? ar trebui sa isi puna si ea o astfel de problema?

| mgtow a răspuns:

Depinde ce gandire ai, daca nu ti cont de trecutul ei atunci in viitor poate sa isi continue viata la varianta trecutului si nu e deloc normal sa fi avut relatii intime inainte de 18 ani.

| Lilianalili a răspuns:

Dragostea e oarba pentru unii, consideri ca e cel mai bun, faci dragoste cu el, apoi lucrurile se termina...si uite asa inca unul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De mică e curvă.

| benga94 explică (pentru luiza):

Am avut si eu relatii dar sunt baiat, la baieti e altceva bagi scoti si pleci la o fata ramane acolo ceva e mai urat pentru o fata nu compara!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă stai cu ea de 3 ani înseamnă că ți-e ok, ce mare șmecherie ce-a făcut ea în trecut?
Gândește-te și-așa: dacă n-o făcea în trecut și-o luai mironosiță virgină de 18 ani, mai știa să facă-n pat ce știe acum?

Dă-i pace, dacă ți-e ok ca om, las-o p-asta cu câți și-a pus-o și concentrează-te pe alte aspecte.
Era mai rău dacă și-o punea cu vreo 3-4 cât timp era cu tine - abia atunci era aiurea.

Was alekum salam.

| luiza a răspuns:

Crede-ma conteaza cum se comporta acum cu tine si nu ce a facut inaintea ta! daca o luai virgina si acum dupa trei ani incepea sa te insele cu unul sau altul crezi ca era mai bine? Si apropo si la fete e ca la baieti: se spala si e ca noua...

| Miiiiiiiih a răspuns:

Nu ai de unde să știi că nu au dezvirinat-o la 17 ani și pnm a făcut-o de 4 ori atuunci laughing Dacă tu chiar o iubești și tot tacâmu e okeiii. Adică mă rog, ca să fie o relație stabilă trebuie să te iubească și ea pe tine. Succes