Ai parinti foarte inapoiati! O sa-ti fie greu sa-i convingi. Oricum nu renunta pentru nimic in lume la prietenul tau!
Povesteste-i despre prietenul tau, de ex., un timp. Lasa-i timp pentru a hotara daca vrea sa-l accepte sau nu. Roaga-l sa-ti spuna parerea despre el. La fel si cu mama ta. Mai sunt si alti baieti, care in final, unul va fi acceptat de parintii tai. Este o foarte grea munca. C u bine.
Tatii incearca sa fie foarte protectori fata de prietenii ficelor lor.Eu a-s zice sa ii spui ce merite intelectuale are si ca e un baiat serios. Asa va parea mai interesant si va vrea sa-l cunoasaca .
Pay. te'ai gandit vreodata ce are prietenu tau de ce anume nu il accepta tatal tau? poate e si din vina lui.pentru ca din cate am citit el e cam dur.eu te sfatuiesc sa vorbesti numai tu cu el sa incepi cu :"Tata as vrea sa discut despre un subiect important pentru mine cu tine dar te rog sa ma asculti fara sa ma certi sau alte chestii din astea.[si incepi sa ii povestesti]si la urma ii spui daca iti doresti ca eu sa fiu fericita accepta'l si pe el doar nu ma marit cu el. e logic ca la varsta mea sa am pe cineva alaturi de mine [sex masculin]. si as dori sa ma intelegi.si iti spun ca nu ai de ce sa iti faci griji ca totul va fi bine.eu asta te sfatuiesc sa ii spui bye si succes