Sunt o gramada de gesturi romantice, nu stiu cu ai ramas in pana de idei. Oicum, ca sa-ti raspuns la intrebare, sa-ti spun ce mi-ar placea de la iubitul meu. Pai, ar fi draguta o cina romantica la un restaurant select, stii tu, cu trandafiri albi pe masa, cu doua lumanari, etc. Ma rog, restaurantul n-ar fi prima optiune, ca, daca mi se face pofta de el si am impulsul de a sari pe el, restaurantul nu-i tocmai locul ideal. Mai dragut ar fi sa-mi gateasca el ceva, sa pregateasca el ceva romantic cu petale de trandafiri, lumanarele, muzica sexy, sampanie, etc. si sa facem ce vrem noi fara sa vada nimeni . De asemenea, ar fi o baie impreuna, tot asa, cu lumanarele in jurul cazii, cu petale de trandafiri i apa, sa ma spele el...Eh, ce intrebari pui, Danutsule, numa' sa-mi faci mie pofta de el. Alta chestie romantica ar fi o plimbare cu barca, intr-o noapte cu o luna faina, sa ne sarutam in barca... Desigur, nu e neaparat sa fie ceva romantic, mie mi-ar placea la fel de mult si o plimbare cu motocicleta pe autostrada, o iesire in club sa dansam impreuna sau ceva de genul. In fine, la fel de frumos ar fi pur si simplu sa-mi aduca flori. Danutsule, i-ai un trandafir (doar unul, ca aluzie la faptul ca o consideri unica ), ii va placea la fel de mult ca orice altceva. Succes! Oh, apropo, am tot raspuns la intrebari legate de iubita ta, zi si mie, cum o cheama?
Ai puteai sa o scoti undeva in oras, la un film, ceva romantic
ai putea sai cumperi flori si bomboane, parfumuri sau chestii dinasta
dar cel mai dragut, zic eu e sai faci ceva personalizat.sunt magazine unde poti imprima pe o cana o poza cu voi 2 sau pe o pernutza...ar fi ceva foarte dragut si ar putea sa te simta mai aproape de ea
succes
ai putea sa o inviti la un film la tine... si sa pregatesti ceva special doar pentru voi doi! Va fi mai mult decat incantata! Si aminteste. i mereu ce simti pentru ea! Stiu ce zic... crede.ma! succes!
Iti zic ce am vazut intr-un film si mi-a placut: Pune o folie de plastic mare jos si putina apa pe ea, iar din loc in loc florile ei preferate. Ce urmeaza sa faceti cu apa pe langa voi iti imaginezi.
Aranjeaza o masa si doua scaune pe un pod, dar seara cand nu prea circula masinile. Cumpara o pizza uriasa, un vin de calitate si doua lumanari inalte. Bafta.
Din cate vad, in afara de Monicutzza, nimeni nu mi-a raspuns cu adevarat la intrebare. Nu am vrut neaparat sfaturi, am vrut sa aflu ce v-ati dori voi. Mai cititi intrebarile intainte sa raspundeti!
Cati ani ai tu? Cati ani are ea? De cand sunteti impreuna?
Daca vrei sa-i faci surprize frumoase, declaratii de dragoste sau ceva inedit, trimite-mi un mesaj si te pot ajuta.
Cu asta ma ocup