| Sorina45677 a întrebat:

Aş vrea, să va povestesc ce am păţit azi, eu cu soţul meu suntem divorţaţi de 5 ani, avem o fata de 6 ce nu l-a conoscut niciodată pe tatăl ei. El a venit azi la mine şi a zis să îl iert ca nu a platit pensie alimentara la fata în ăştia 5 ani şi sa ma împac cu el sa ne recasatorim. Noi am divorţat acum 5 ani din cauza amantei lui, credeţi ca ar merita a 2sansa? Ce spuneţi ar merita sa ma împac cu el?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic să mai încercați o dată.

| TimberWolf a răspuns:

Voi femeile va pricepeti sa alegeti barbati cum ma pricep eu la fizica cuantica.

| Cipi1212 a răspuns:

E decizia ta.

| Madaxo97 a răspuns:

Doamne ferește, după tot acest timp sa reîncalzești ciorba care nu numai ca s-a răcit, dar s-a si stricat laughing
Cum sa faci așa ceva? Ar fi cea mai proastă decizie posibilă. Uite motivele:
- te-a înșelat
- nu contează, divorțat sau nu, trebuia sa vină sa își vadă copilul, cum sa stai atât timp ca tată sa nu îți vezi copilul? Ăla nu se numește tată
- nu i-a păsat de copil măcar sa il ajute financiar, cu acea pensie alimentara, un gunoi de bărbat, care nu și-a asumat răspunderea
Tu decizi acum dacă îți bați joc de viața ta împăcându-te cu el, dacă astfel de tată vrei tu pentru fetita ta.
Oricum dacă te-a înșelat odată, o va face din nou, se va repeta scenariul, îți mai face un copil pentru care nu va plăti pensie după ce apare o alta femeie în peisaj cu care sa te înșele, o va face pentru ca stie ca il vei ierta din nou ca fraiera. Tu decizi.

| ioana748 a răspuns:

Adica fetita in sfarsit si a vazut tatal?
Minunat.
Ai putea incerca sa faci pace pentru binele fetitei
Insa trebuie sa vorbesti serios cu el despre reluarea relatiei si cum trebuie sa fie.
Tu stii, daca mai poti relua relatia cu el sau nu.
Dar incearca sa l tii aproape pentru cea mica.Nu trebuie neaparat sa te recasatoresti urgent cu el

| Dragobeta a răspuns:

Dupa 5 ani? L-a dat amanta afara si nu are adapost?
Nu uita ca ai crescut fata singura, fara ajutor din partea lui.
Ce viclean este! Regreta. Te-a lasat cu nou nascut si nici nu a vrut sa o vada. Cu sau fara banii datorati. Spune-i sa puna jos toti banii (toti odata) pe care trebuia sa-i dea ca pensie alimentara si apoi te mai gandesti. Vei fi surprinsa de raspuns.

| eliancodrut a răspuns (pentru Dragobeta):

Dar tu de unde stii ca nu a platit pensie alimentara?

| eliancodrut a răspuns (pentru Dragobeta):

Iertare, acum am citit mai bine si am vazut ca nu a facut-o.