Nu prea are rost. Relatiile la varsta asta sunt trecatoare. E normal sa caute ceva nou, diferit, mai ales daca a intervenit rutina.
Ai putea totusi s-o intrebi daca vrea sa faceti ceva impreuna, sa mergeti un weekend undeva, sau nu stiu, ce si-ar dori sa faceti ca sa iesiti din rutina. Poate are dorinte pe care nu ti le-a comunicat. Trebuie sa vorbesti cu ea.
Daca din partea ei nu vezi nici un semn ca incearca sa salveze cumva relatioa voastra nu cred ca are rost sa suferi si sa te obosesti prea mult. Stai linistit, ea o duce bine a intalnit pe altcineva asa ca ai grija de tine ca ea se descurca.
Nicio sansa, s-a despartit de tine si reincercand acum s-o recuceresti doar o indepartezi mai mult, indiferenta e singurul lucru acu care arevreo sansa sa te ajute
Pentru ca ea e plicisita de tine, nu mai vrea sa aiba nicio treaba, stie ca esti lesinat dupa ea si o plictiseste asta, daca tu te tii dupa fundul ei cu replici de dar te iubesc hai sa ne impacam, mai da-mi o sansa, doar o sa confirmi ce crede si o sa o plictisesti mai tare, daca esti indiferent si esti ceva gen " ok, cum vrei" in creierul ei incep sa apara nedumeriri si nepotriviri cu ce crede de genul " dar el nu tine la mine sau de ce ma lasa acu sa plec?" " oare nu ma mai iubeste?" etc
Succes! Daca nu merge, doar ai rabdare, timpul chiar le vindeca pe toate.
Spune-i că dacă dragostea nu are de-a face cu sentimentele, și că sentimentele nu înseamnă dragoste.
La fel se întâmplă în orice relație; și când trec sentimentele trece si ceea ce tinerii numeau "dragoste". Tinerii confunda mereu dragostea cu sentimentele. Ei nu au o gândire matură. Adulții se despart din alte cauze -de multe ori si acestea sunt imature; pentru că oamenilor le lipsește experiența vieții, și ei se lasă purtați de val, sau nu gândesc mai departe atunci când intră în relații unii cu alții.
Voi treceți prin aceste lucruri pentru că atunci când ați intrat în relație ați făcut-o fără scopul căsătoriei; sau ați lăsat acest scop pe un ultim loc. Voi v-ați lăsat amândoi duși de val. Păi atunci când vă suiți într-o barcă, trebuie să aveți scopul de a traversa oceanul; altfel veți naufragia. Dar voi v-ați lăsat amândoi duși de val; fără cuvinte, ați zis că unde va duce relația acolo să fie. Fără o țintă și fără efort de a ajunge la țintă, relația duce la eșec. Se va pierde toată investiția materială și sentimentală; tot timpul și toate cadourile; tot ceea ce ați avut amândoi cel mai bun.
Sfatul meu este să nu lași să se piardă toate aceste lucruri. Stai de vorba cu prietena ta și spune-i că este absolut cât se poate de normal să treacă prin această lipsă de sentimente pentru tine. Tu să nu-i ceri să te iubească, ci să-ți păstrezi sentimentele bune pentru ea. Spune-i că prin aceleași sentimente va trece si dacă își va face o altă relație. Voi trebuie să începeți să vă faceți planuri pentru căsătorie.
Dacă este nevoie, arata-i mesajul acesta. Și căutați să trăiți plăcut înaintea lui Dumnezeu pentru ca El să poată binecuvânta relația voastră.
Daca nu te iubeste zi mersi ca ai scapat de ea
Daca motivul pentru care nu te iubeste este un defect al tau trebuie sa il corectezi, deoarece asa se va intampla de fiecare data cand vei avea o prietena. Asa cum baietilor nu le plac fetele cu defecte mari, asa e si invers
Poate ea pur si simplu nu mai simte.
Cred ca multi trebuie sa ne gandim foarte bine la chestia ca la inceput toate relatiile sunt altfel. E procesul de cunoastere.
Cand iubesti si te dedici cu adevarat trebuie sa fii constient ca o sa fie situatii in care o sa fie certuri, sau o sa fie monotonie. Toate cuplurile au situatii de genul. Cred ca comunicarea, iubirea, pasiunea, prietenia sunt cheie in relatie.
Nu o sa le aveti pe toate mereu, si o sa intampinati si situatii cand pur si simplu sunteti obositi sau fara chef de nimic si nu e totul roz. Important e sa vreti sa luptati amandoi.
Dar poate ea nu mai simte la fel. Sunteti tineri. Propune-i sa mergeti undeva sa dedicati timp relatiei si sentimentelor. Ideea e ca iubirea e atunci cand totul e bine si frumos - iubirea e si sacrificiu - iubirea e lupta celor doi parteneri pentru relatia lor, pentru a o construi. Cred ca oricat de greu lucrurile astea fac relatia frumoasa, sa stii ca ambele parti ale relatiei se lupta si nu lasa nici un obstacol sa le stea in cale.
Poate prietena ta vrea o pauza, nu stiu ce sa zic. Important e sa vorbesti cu ea si sa aflii ce vrea de fapt.