Draguta, sunt barbat si iti spun asa...
Un barbat adevarat este acela care e capabil sa aiba grija de prietena lui indiferent ca ea e o femeie experimentata in pat sau e virgina. Actuala mea prietena era virgina cand m-a intalnit pe mine si are o varsta. Am avut rabdare maxima cu ea sa nu o doara, sa nu se simta folosita, sa faca cat mai lin pasul catre "femeia" viitoare.
Asculta de la mine. Lasa-l dracu sa plece pentru ca nu merita. Stiu sunt dur dar viata impreuna cu cineva nu inseamna numai placere carnala - inseamna printre altele emotie, traire, prietenie, incredere. Nu te merita si nu o spun ca tu sa te simti mai bine. Gaseste un baiat care te face sa te simti iubita si dorita. El e un dobitoc [ probabil varsta tampita a adolescentei] care urmareste sa isi faca experienta erotica si nu vrea sa dea nimic in schimb. Te rog daca ai ceva sa ma intrebi da-mi mesaj pe privat. Te astept si te incurajez sa il lasi dracu in durerea lui pentru ca nu merita nimic.
Te pupa un om trecut prin viata!
Poate s-a gandit ca daca face asta o sa te determine sa faci sex cu el. Dar s-ar putea sa nu fie asa, poate ca nu a avut timp sa stearga pozele si alte chestii pe facebook. Inca ceva, am vazut ca ai scris ca v-at iubit foarte mult etc. De fapt tu l-ai iubit foarte mult, el doar s-a prefacut.
Daca te-a parasit doar din motivul asta nu te iubeste.
putea sa se duca si el la c**ve ca tot omul pana erai tu pregatita
Din pacate nu am trecut prin asta niciodata, si orisicine ar fi trecut tot nu ti-ar putea spune mare lucru...tu esti prietena lui.tu il stii mai bine..noi doar iti dam sfaturi care mersa mai mult sau mai putin. In primul rand cred ca trebuie sa-l lasi 2-3 zile sa-si revina ...si tu la fel, apoi poti sa te duci sa vorbesti cu el( din pacate daca-i scrii s-ar putea tot sa nu rezolvi nimic).dar daca te duci la el probabil va fi altfel.Iti urez bafta
Parerea mea e sa il lasi sa astepte putin Nu e drept ce face. Daca a vrut doar sa se culce cu tine, nu e un lucru bun. Foarte urat din partea lui. Lasa-l si o sa-si dai seama daca te iubeste. Daca te suna si te roaga sa il ierti, te iubeste, daca nu..nu. Asta e parerea mea.