| Speranta12 a întrebat:

Astazi trebuie sa dau mesaje doamnelor pe care le apreciez de 8 martie, gen profe si alte doamne care ma cunosc si le cunosc? Sau nu?

Răspuns Câştigător
| Paula2018 a răspuns:

Doar la apropiati, cu care ai cat de cat o relatie. Eu am zis la mama, cumnate, soacra, nasele, prietene foarte apropiate.

14 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Din politete, poti sa le spui!

| Apokales a răspuns:

Nu.

| Speranta12 explică (pentru Paula2018):

Apoi asa o sa fac si eu. M-apuc acum. Dar zau ca nu stiu ce le mai zic.

| JulyDreams a răspuns:

Daca doar va cunoasteti si aveti o relatie formala ca de la elev la prof, n-ai de ce sa faci asta. Mie putin mi-ar pasa daca as primi mesaj de urare de la cineva pe care doar il cunosc, care nu-mi e prieten.
Poti trimite vreunei fete, daca esti amic cu ea sau daca astepti ceva in schimb de la ea.

| BilaRomânească a răspuns:

Nu. Femeile vor prea multă pupincureală și după se învață.

| Apokales a răspuns (pentru BilaRomânească):

Bine zis. Mai ales aceia care dupa un an de zile nu se respecta reciproc sau nu isi arata aprecierea in nici un chip si dupa te duci cu felicitari si vreo floare. Consider ca mai bine ii arati aprecierea ocazional, cand simti, nu dupa data din calendar, este o prostie.

| Paula2018 a răspuns (pentru Speranta12):

La multi ani doama/soacra/nasa/prietena draga. Sa ai o primavara frumoasa. Te pup si te imbratisez cu drag! Tadaaa laughing eu asa am facut.

| Speranta12 explică (pentru Apokales):

"Consider ca mai bine ii arati aprecierea ocazional, cand simti, nu dupa data din calendar". De acord, dar doamnele despre care vorbesc m-au ajutat cu scoala si unele chiar cu bani si eu le respect mult. Doar ca nu prea aveam obisnuinta sa trimit astfel de mesaje. Anul asta mi-am facut curaj. Noi in rest oricum ne mai vedem si ne respectam.

| Speranta12 explică (pentru Paula2018):

Multumesc! Le-am trimis acum.

| Apokales a răspuns (pentru Speranta12):

Acolo poate ca merge macar un mesaj, dar personal nu incurajez astfel de sarbatori. Nu stiu uneori de ce, dar imi provoaca dezgust.

Apoi daca ne gandim doar la general la unele sarbatori, la multa lume pot provoca dezgust unele sarbatori in generalitatea lor, dar cand ne gandim la cazuri mai individuale pentru care putem aprecia o respectiva sarbatoare, atunci forma prinde si un fond. Capata sens pentru persoana respectiva.

| Apokales a răspuns (pentru Speranta12):

Prea multa agitatie si consumerism imi provoaca dezgustul, asta este. Simpla apreciere si un gest dragut venind la momentul potrivit face diferenta.

"Prea multa agitatie si consumerism imi provoaca dezgustul." Asa e intreaga lume de azi, nu doar sarbatorile.