Un gest nobil poate insemna si sa salvezi un catelus, deci cred ca toti am facut un gest nobil macar odata in viata. Dar un gest nobil, care sa ne puna in pericol propria viata nu cerd ca toti au puterea mentala de a se sacrifica pentru binele altuia. Personal pentru prieteni, iubire si familie dau orice. chiar daca acel orice inseamna viata mea nu cont. Practic aceste 3 cuv(prietenie, iubire, familie) sunt viata mea. Pt ca mereu m-am invartit in jurul lor, si tot ce sunt acum e si datorita lor. Acum dep mi-as da viata pentru cineva la care chiar tin cu adevarat; de ex mi-as da viata pentru prietenul meu pentru ca il iubesc enorm, dar pentru tine nu mi-as da viata pentru ca nu te cunosc. Cand risti pentru cineva inseaman ca ti la el si ca indiferent de ce face sau sp u tot il iubesti
Ce draq faceti la scoala in ziua de azi mah (X
eu sunt ultimul an si nu ma omor cu invatatul, dar clasele 1-8 sunt importante pentru tine ca om.
Va doare pe voi in basca" ca nu stiti sa scrieti.
Nu mi-aş risca viaţa pentru nimeni, niciodată. Cu atât mai puţin pentru cineva care nu e-n stare să scrie corect în limba română.
Așa bun și ce gest nemaipomenit a făcut verișoara ăleia, și de ce zici că e un îngeraș, că morții nu merg în cer, ei nu au un suflet care la moarte merge la Dumnezeu. Morții merg în pămînt, iar ceea ce merge la Dumnezeu este speranța că el îi va învia cît de curînd. Iar acum zii ce gest minunat a făcut verișoara, că murim de curiozitate.
Un gest nobil este cand iti dai din timpul tau, din averea ta, din sanatatea ta (un rinichi, parte din ficat, etc.).
Cine insa isi da viata pentru a salva pe altul face mult mai mult de atat.
Odata eram la plimbare cu prietena mea si mergeam oe mijlocul drumului dintr-o data apare o masina care vine cu viteza eu eram pe margine si vroiam sa ii dau o floare am vazut masina si m-am dus spre ea si am impinso de pe drum si masina a incetinit mai mult dar m-a luat pe capota n-am avut nimic decato o durere mica la mana
Da am facut acum un an cand aveam 10 ani...O fetita mica (2 ani)era in mijlocul drumului si s-a impiedicat.Mama ei statea pe canapea(spargea seminte cu o vecina).
Cand s-a impiedicat fata venea o masina iar eu am fost si am ridicat fetita, am luat-o in brate si am fugit.
Doamne am vazut masina la cativa cm in fata mea.
Am salvat o catelusa de 10 saptamani in Decembrie 2007.Acum este catelul meu si o cheama Panda o ador!