E normal sa suferi, chiar dacă acum te simți de parca viața ta nu mai are niciun rost fără ea sa știi ca nu e deloc așa. Timpul le rezolva pe toate, gandeste-te ca poate viața ti-a rezervat ceva mai bun. Ești încă tânăr, ai toată viața înainte și sigur o sa apara cineva după care sa ti se aprindă călcâiele și mai tare.
Parca nu se mai intampla... uneori imi pare rau ca am investit atat, ma gandesc la bune si la rele. Dar pe de alta parte daca punea ea punct si nu eu nici nu vreau sa ma gandesc... Am devenit dintr-o persoana joviala un plangacios.
Dacă zici ca tu ai încheiat relația, atunci scuza-ma dar crezi ca s-ar mai întoarce la tine ca sa ii dai papucii din nou?
Cred ca la tine primează sentimentul de vinovatie, in cazul asta ai făcut o greșeala și trebuie sa ti-o asumi, nu ai ce face. INTR-o zi o sa uiți, caută pe altcineva și poate te îndrăgostești.
MErgi la doctor, poate gasesti ajutor. Asta e comportament de copil de 15 ani dupa prima "mare dragoste" nu de barbat de 34 de ani.
Mersi pentru raspuns dar singura solutie la doctor ar fi daca mi-ar sterge din cap amintirile cu ea, altceva nu cred ca ajuta.