| Sara2 a întrebat:

Aveam o colega de muncă care a încercat la șefi sa mă sape sa ma dea afara, am vb cu șeful în final și toate bune, a zis sa nu o iau în seamă, acum s-a aliat cu o alta colegă, și împreună încearcă să îmi facă viața imposibilă, să îmi dau singură demisia și să plec. Simt că nu mai rezist, cedez, asta se întampla de peste 6 luni. Ce ați face voi în locul meu? Simt că o iau razna, am început sa vin stresata la munca gandindu-ma "ce or mai face și azi împotriva mea?"

11 răspunsuri:
| AAme23 a răspuns:

Vorbeste cu seful si explica i situația, asa cum o vezi tu, asa cum ti se pune pe masa. Daca nici el nu rezolva si ele continua, ignora le. Știu ca nu e usor, si ca te seaca de puteri de parca le ai dat una n ochi, dar ignoranta e cel mai bun tratament.Cat despre tine, capul sus, tu stii cel mai bine ce se intampla in timp ce muncesti, ce e adevarat si ce nu.Lasa stresul muncii la serviciu, nu te mai incarca cu energia lor negativa... daca consideri ca e mai bine pentru tine sa pleci, pleaca, banuiesc ca esti tanara, de munca, se gaseste.
Dar stii bine ca esti buna in ceea ce faci si ca doar te racaie, nu ceda in fata lor ca sa te stie de slaba.

| Drake21 a răspuns:

Da trebuie sa tai tot de la radacina, ai cutite pe acolo? Trebuie sa schimbi locul, daca managerii si patronul nu sunt in stare sa formeze o echipa cu toti muncitorii si sa-i faca sa traga in aceeasi directie, faliment

| Violleta2022 a răspuns:

Raporteaz-o la directoarea de resurse umane.
Ori demasc-o in sedinta, cand iti pune bete in roate.

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru AAme23):

Nu poți sa ignori la nesfârșit ea e sensibila poate sa se îmbolnăvească de anxietate din cauza sociopatei, e singura împotriva tuturor, la un moment dat o sa cedeze. Eu nu știu cum de unii oameni sunt în libertate ca sunt oameni mai sănătoși la nebuni decât în libertate, ăștia ar trebui sa afunde pușcăriile și spitalele de nebuni și sunt totuși în libertate, aia sigur are probleme psihice grave e plina lumea de oameni cu un asemenea comportament, ce e grav e ca tocmai ăștia sunt plăcuți de mulți oameni și cei buni sunt ridiculizati. De la chestii de astea se pot naște crime fiindcă un om bun nu e și prost la un moment dat ripostează și o face într-un mod letal. Ii provoacă daune psihice la fata e foarte greu sa lupti cu oameni prosti ca te bat cu experienta lor.

| Drake21 a răspuns:

Eu o iubesc si pe Alisia nu doar pe Simona, o companie corecta formeaza organizatia cu toti muncitorii la fiecare 3 4 luni la restaurant, mancam bem ca porcii, se discuta viitorul, planurile fiecaruia, se primesc medalii

| DeMicUnCălător a răspuns:

Mi-aș face firma mea.

Răspuns utilizator avertizat
| AAme23 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Este normal sa fie mai plăcuți daca cine se aseamana se aduna.Peste tot, la fiecare loc de munca trebuie sa fie unul care sa ti bage bete n roate din cauza invidiei.Corect, nu poate ignora la infinit, o perioada poate, tocmai d aia am pus si ca varianta demisia.Stiu cum este, de aceea am incercat sa-i dau sfaturi pe care eu le am urmat la vremea respectiva.Ce crezi, oamenii de genul sunt considerati foarte normali si o speta ridicata in slavi.

| Drake21 a răspuns:

Aveam o colega de muncă, De ce ai omorat-o? Ucigasa

| AliGab a răspuns:

In prima instanta as vorbi cu seful despre situatia cu care ma confrunt (si daca iti dai demisia nu ai nimic de pierdut) si l-as ruga sa le potoleasca. Daca nu s-ar rezolva asa, mi-as da demisia. Mai bine sa caut altceva de lucru, chiar si cu un venit putin mai mic, decat sa stau stresata non stop la serviciu.

| Freya1 a răspuns:

Este hartuire asta și e ilegal. Poti sa vorbești cu șeful și în caz contrar sa depui plângere ca nu e ok sa stai terorizata.