Miley sa drogat. Mie imi pare rau de ea.Si as vrea sa nu o mai faca.Filmul apare pe Youtube.Era intr_o incapere cu multi oameni.
Miley Cyrus a fost prinsa ca tragea tutun la o petrecere. Ea a mai fosti prinsa si cu drogurile si fata aia de fata cuminte
Pai cam da.Sa va spun:tata se uita la nu stiu ce emisiune si miley cyrus a zis ca este insarcinata si ca nu prea ii mai place Hannah Montana, si in realitate este putin dusa, dar asta este parerea mea. Dar am vazut catevavi deoclipuri de ale ei si sunt puti iesite din comun, dar sa stiti in realitate chiar s-a lasat de scoala pentru a canta, si se cam gandeste prea mult la baieti.Cam atat stiu despre ea.
Hi! I even Miley Cyrus. And know that my personal life will not look. No offense but...it is. I love my fans! And I am against the nude photos taken. I would not do that again. If you want to talk can not give you my id but I can speak with you on these sites. And any number of teleson not give it to you. Sorry. Goodbye and Happy Holidays!
Se spune ca miley sar fi drogat impreuna cu alti prieteni si a fumat goala dar de fapt se spune ca nu ea a fost cea care sa dro gat in comparatie cu miley adevarata si cea care s-a dat drept miley miley adevarata are ochii verzi iar cea falsa albastri o si sa droggat cchiar acum cand a implinit 18 ani
dar ma bucur ca nu e ea cea care s DROGAT
Nume real: Destiny Hope Cyrus Alias: Miley, Smiley Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (18 ani) Zodia: Sagetator Locul nasterii: Nashville, Tennessee Status marital: necasatorit Mama: Leticia Tatal: Billy Ray Cyrus Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L. A.). Cai in Nashville. Inaltime: 1, 64m Culoarea ochilor: albastru/verde Culoarea parului: saten Hobby-uri: shopping, bicicleta Site oficial: www.mileycyrus.Scuze dar asta este tot ce stiu despre Miley Cyrus.
O noua informatie.Miley Cyrus se pare ca s-a saturat de Justin Gaston, actualul sau prieten. Potrivit Star Magazine, vedeta serialului TV "Hannah Montana" il inseala pe Justin cu actorul britanic Gregg Sulkin.
Mai mult decat atat, Miley este hotarata sa ii dea papucii luiJustin Gaston de dragul lui Gregg. "Relatia cu Justin nu a fost asa de serioasa, dar cu Gregg ar putea fi de durata", au declarat surse pentru publicatia americana.
Aceleasi surse spun ca Gregg Sulkin planuieste sa se mute in State pentru a fi mai aproape de Miley. Deocamdata, Gregg, Miley si Justin inca nu au facut niciun comentariu pe marginea acestor informatii vehiculate in presa.
De curand, fiind fortata de imprejurari, Miley Cyrus a negat barfele potrivit carora vrea sa rupa relatia cu Justin pentru a relua povestea de dragoste cuNick Jonas, fostul sau iubit.
Urmareste trailerului peliculei Hannah Montana -The Movie cu Miley Cyrus in rolul principal
Ea nu invata la liceu etc.Are un profesor privat si merge ori unde cu ea in lume inplus in 2009 familia ei a avut o lipsa completa de bani deoarece Billi Ray cumpara multe haine de ocazie.Milley Cirus i-a fost interzis sa mai petreaca noptile in cluburi.In plus de asta ea sa drogat si vroia sa arate caracterul ei de rebela in melodia sa noua WHO ons my hart. Dar sa nu mai spuneti nimanui.Asta ramane intre noi.