anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti informatii noi despre miley cyrus?

321 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A intrat la inchisoare deoarece a consumat etnobotanice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus este adorabila. e rau ca nu a spus lumii intregi adevarul ca e hannah. pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am informati nu chiar noi sau intamplat cred ca acum 2 ani dar stiti cati iubiti are miley are vreo 4, 5 si stiu ca unul dintre ei este nick jonas poate ca acum nu mai sunt impreuna dar stiu ca sau sarutat...

| cutache a răspuns:

Miley sa drogat. Mie imi pare rau de ea.Si as vrea sa nu o mai faca.Filmul apare pe Youtube.Era intr_o incapere cu multi oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Saitul oficial a lui miley este: www.mileycyrus.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit de la televizor si de la prieteni ca Miley Cyrus se drogheaza. Am vrut sa aflati si voi despre acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley este o fata care pune la suflet. Ea iarta usor, dar se revolta foarte mult cand afla.

| XzEnOx a răspuns:

Miley Cyrus a fost prinsa ca tragea tutun la o petrecere. Ea a mai fosti prinsa si cu drogurile si fata aia de fata cuminte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai voi nu va dati seama ca hanah montana se preface are doua nume complet neeegsistente ea traeste in minciuna

e o tampita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Eu am aflat ca Miley Cyrus s-a drogat chiar cand a implinit varsta de 18 ani.Ramasese ca se v-a cacasatori atunci dar vad ca nu este asa. Ea a fost influentata de prietenul ei, nu mai stiu cum il chema dar acum stiu ca este cu Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cam da.Sa va spun:tata se uita la nu stiu ce emisiune si miley cyrus a zis ca este insarcinata si ca nu prea ii mai place Hannah Montana, si in realitate este putin dusa, dar asta este parerea mea. Dar am vazut catevavi deoclipuri de ale ei si sunt puti iesite din comun, dar sa stiti in realitate chiar s-a lasat de scoala pentru a canta, si se cam gandeste prea mult la baieti.Cam atat stiu despre ea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as cam crede ca trebuie sa se apuce din nou de scoala sau liceu, pentru ca asta este mai binehappy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus se drogheaza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hi! I even Miley Cyrus. And know that my personal life will not look. No offense but...it is. I love my fans! And I am against the nude photos taken. I would not do that again. If you want to talk can not give you my id but I can speak with you on these sites. And any number of teleson not give it to you. Sorry. Goodbye and Happy Holidays!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 18 ani si e o actrita foarte buna dar din pacate se drogeaza sa scris in ziare ea a mai fost vazuta cu justin beiber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stiti ca Miley Cyrus are 17 ani si tatal ei este Ray Cyrus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley, a inceput primul turneu i data de 14 septembrie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cirus si demi lovato, s-au certat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se spune ca miley sar fi drogat impreuna cu alti prieteni si a fumat goala dar de fapt se spune ca nu ea a fost cea care sa dro gat in comparatie cu miley adevarata si cea care s-a dat drept miley miley adevarata are ochii verzi iar cea falsa albastri o si sa droggat cchiar acum cand a implinit 18 ani
dar ma bucur ca nu e ea cea care s DROGAT

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da intrati pe www.informati despre mileycrus.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nume real: Destiny Hope Cyrus Alias: Miley, Smiley Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (18 ani) Zodia: Sagetator Locul nasterii: Nashville, Tennessee Status marital: necasatorit Mama: Leticia Tatal: Billy Ray Cyrus Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L. A.). Cai in Nashville. Inaltime: 1, 64m Culoarea ochilor: albastru/verde Culoarea parului: saten Hobby-uri: shopping, bicicleta Site oficial: www.mileycyrus.Scuze dar asta este tot ce stiu despre Miley Cyrus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O noua informatie.Miley Cyrus se pare ca s-a saturat de Justin Gaston, actualul sau prieten. Potrivit Star Magazine, vedeta serialului TV "Hannah Montana" il inseala pe Justin cu actorul britanic Gregg Sulkin.

Mai mult decat atat, Miley este hotarata sa ii dea papucii luiJustin Gaston de dragul lui Gregg. "Relatia cu Justin nu a fost asa de serioasa, dar cu Gregg ar putea fi de durata", au declarat surse pentru publicatia americana.

Aceleasi surse spun ca Gregg Sulkin planuieste sa se mute in State pentru a fi mai aproape de Miley. Deocamdata, Gregg, Miley si Justin inca nu au facut niciun comentariu pe marginea acestor informatii vehiculate in presa.

De curand, fiind fortata de imprejurari, Miley Cyrus a negat barfele potrivit carora vrea sa rupa relatia cu Justin pentru a relua povestea de dragoste cuNick Jonas, fostul sau iubit.

Urmareste trailerului peliculei Hannah Montana -The Movie cu Miley Cyrus in rolul principal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus este bogata, este prostituata si se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus e pe patull de spital cat pe acii sa moara din cauza drogurilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus a facut sex cu unu dupa aia s-a casatorit cu el si apoi a facut sex cu justin biber si acum e insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit intr-o revista ca sa drogat crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea nu invata la liceu etc.Are un profesor privat si merge ori unde cu ea in lume inplus in 2009 familia ei a avut o lipsa completa de bani deoarece Billi Ray cumpara multe haine de ocazie.Milley Cirus i-a fost interzis sa mai petreaca noptile in cluburi.In plus de asta ea sa drogat si vroia sa arate caracterul ei de rebela in melodia sa noua WHO ons my hart. Dar sa nu mai spuneti nimanui.Asta ramane intre noi.

Întrebări similare