Hana montana este vedeta intr-adevar da mai sunt si lucruri care nu vrem sa le auzim despre vedete! Pentru ca are multi bani nu are ce face cu eu si asa i arunca pe unele lucruri.Au gasit-o intr-un hotel drogta! Dar de ce sa drogat? se intreaba multa lume.Sa drogat pentru ca are prea MULTI BANI si nu are ce face cu ei! nu ne place ce auzim despre vedetele noastre preferat dar uite adevarul despre ea!
Miley e o fata de 17 ani. ziua ei e pe 23 noiembrie si zodia sagetator.A fost vazuta sarutandu-se cu un baiat ear el i-a cumparat o rochie sexy.El i-a spus ca e cea mai sexy fata si a dezbraca-o si a sarutato iar ea a zis ca e nesimtit si l-a lovit in fata
Miley Cyrus, in luna decembrie 2010, a avut o filmare unde au prins-o fumand salvie si prostinduse in fata camerei si pe internet.Militantii anti-drog au blamat-o pe Miley, pentru ca da un exemplu negativ fanilor, iar tatal ei si-a cerut scuze din partea ei
Dupa doua luni de la scandal actrita a declarat in revista Marie Claire ca isi recunoaste greseala:
Nu sunt perfecta.Am facut o greseala.Sunt dezamagita de mine ca mi-am dezamagit fanii.
Intrebata daca s-a simtit judecata pe nedrept,Miley Cyrus raspunde:
A fost o decizie proasta, din prima fanilor mei si a ceea ce reprezint.
Nu mint, chiar asa a fost.Si eu sunt o fana a lui Miley si Hannah dar acum nu mai sunt asa de mult fana ei pentru ca nu imi comvine ca ea se drogheaza.Ea nu ne da un exemplu bun.
Aaaa,si eu cred ca scrieti niste prostii,nu are cum sa fiti prietena lui Miley Cyrus,eu cred ca sunteti doar fane pentru ca de ce ar fi Miley prietena cu voi, niste copii, niste fani.Credeti ca hop top se imprieteneste cu voi.Si cei care au scris ca au id-ul ei, nu e adevarat pentru ca:
1.Ea nu are timp sa intre pe mess
2.De ce ar da accept la niste necunoscuti?
Ei doar se prefac ca is Miley, si stiu pentru ca eu am patit asa cu cateva persoane de la care am luat id-ul lui Miley, dar nu a fost.SI mi-am dat seama ca e romanca pentru ca nu scria bine in engleza,scria cu foarte multe greseli.
Dar mie imi place mult Miley Cyrus:e frumoasa, canta super fain.
Si mie imi place mult melodia Fly On The Wall, voua nu?