anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti informatii noi despre miley cyrus?

321 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus se drogheaza si se pozeaza goala. Face striptis...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai eu am aflat de la astia din cls de la mine ca miley face filme pentru adulti si se drogheaza dar eu nu cred ea e un model pentru toti si noi stim asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hana montana este vedeta intr-adevar da mai sunt si lucruri care nu vrem sa le auzim despre vedete! Pentru ca are multi bani nu are ce face cu eu si asa i arunca pe unele lucruri.Au gasit-o intr-un hotel drogta! Dar de ce sa drogat? se intreaba multa lume.Sa drogat pentru ca are prea MULTI BANI si nu are ce face cu ei! nu ne place ce auzim despre vedetele noastre preferat dar uite adevarul despre ea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 18 ani mama ei nu e moarta. a aparut in 2008 si in 2009in film. s-ar parea ca e buna prietena cu nick jonas.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numele adevarat a lui Miley Cyrus este Destiny Hope Cyrus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus e o fata foarte frumoasa si desteapta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! eu ma numesc alexa si am aflat ca lui miley cyrus ii place de kevin dar nu a spus nimanui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrua sa drogat din cate stiu eu si poate uni nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am informati noi despre MILEY CYRUS una este ca este gravida iar cealalta este ca fumeaza droguri. As vrea totusi sa stiu daca e adevarat. Va rog sa imi dati un raspuns pe acest imai-l grama. florin2008@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus s-a nascut pe data de 23 noiembrie si in 1992

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai frate nu va mai laudati ca sunteti pr cu miley ea nici nu va cunoaste, ea e in amerika voi aici
si am aflat ca miley se drogheaza si s-a culcat cu un ingrijitor de la wc publice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyurus este o cintareata foarte tare dar si frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca:-miley cyrus se drogheaza pe ascuns;
-ea s-a pozat singura in ipostaze sexy(dezbracata)
-in concluzie ea nu este asa cum cred toti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are cercel in san

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit de la tv ca ea s-a drogat dincauza unei prietene care a facut lafell

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate ...miley e o fata care in afara faptului ca e o vedeta e si o persoana normala. daca o tot vanati asa nu aveti decat sa deveniti niste caraghiosi va spun nu e frumos ...miley nu e idolul meu dar asta e realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se drogheaza

| lunathemoon a răspuns:

Miley e o fata de 17 ani. ziua ei e pe 23 noiembrie si zodia sagetator.A fost vazuta sarutandu-se cu un baiat ear el i-a cumparat o rochie sexy.El i-a spus ca e cea mai sexy fata si a dezbraca-o si a sarutato iar ea a zis ca e nesimtit si l-a lovit in fata

| XxRoSeXx a răspuns:

Miley Cyrus, in luna decembrie 2010, a avut o filmare unde au prins-o fumand salvie si prostinduse in fata camerei si pe internet.Militantii anti-drog au blamat-o pe Miley, pentru ca da un exemplu negativ fanilor, iar tatal ei si-a cerut scuze din partea ei

Dupa doua luni de la scandal actrita a declarat in revista Marie Claire ca isi recunoaste greseala:
Nu sunt perfecta.Am facut o greseala.Sunt dezamagita de mine ca mi-am dezamagit fanii.
Intrebata daca s-a simtit judecata pe nedrept,Miley Cyrus raspunde:
A fost o decizie proasta, din prima fanilor mei si a ceea ce reprezint.
Nu mint, chiar asa a fost.Si eu sunt o fana a lui Miley si Hannah dar acum nu mai sunt asa de mult fana ei pentru ca nu imi comvine ca ea se drogheaza.Ea nu ne da un exemplu bun.
Aaaa,si eu cred ca scrieti niste prostii,nu are cum sa fiti prietena lui Miley Cyrus,eu cred ca sunteti doar fane pentru ca de ce ar fi Miley prietena cu voi, niste copii, niste fani.Credeti ca hop top se imprieteneste cu voi.Si cei care au scris ca au id-ul ei, nu e adevarat pentru ca:
1.Ea nu are timp sa intre pe mess
2.De ce ar da accept la niste necunoscuti?
Ei doar se prefac ca is Miley, si stiu pentru ca eu am patit asa cu cateva persoane de la care am luat id-ul lui Miley, dar nu a fost.SI mi-am dat seama ca e romanca pentru ca nu scria bine in engleza,scria cu foarte multe greseli.
Dar mie imi place mult Miley Cyrus:e frumoasa, canta super fain.
Si mie imi place mult melodia Fly On The Wall, voua nu?

| Mwha a răspuns:

Miley cyrus (Miley Hemsworth) e CASATORITA cu Liam Hemsworth!

| DeeaLoveGirl a răspuns:

Sa apucat de fumat acum 7 zile

Întrebări similare