anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti informatii noi despre miley cyrus?

321 răspunsuri:
| lunathemoon a răspuns:

Miley e o fata de 17 ani. ziua ei e pe 23 noiembrie si zodia sagetator.A fost vazuta sarutandu-se cu un baiat ear el i-a cumparat o rochie sexy.El i-a spus ca e cea mai sexy fata si a dezbraca-o si a sarutato iar ea a zis ca e nesimtit si l-a lovit in fata

| DanutzzaMaria99 a răspuns:

Da. e cea mai tare!

| DeeaLoveGirl a răspuns:

Sa apucat de fumat acum 7 zile

| AlExUtZa380 a răspuns:

Mai deci pe ea normal o cheama Destiny Hope Cyrus."Miley" ii spun deoarece vine de la "smiley" in engleza care inseamna zambet ras fericire. Ea lucreaza la Disney Channel.Bafta!

| RoxiGirl a răspuns:

Ce pacat jackson nu e fratele lui miley in tradevar offffffffff...

| helloღkitty a răspuns:

Miley Cyrus este o pustoaica care canta la mii si mii de concerte.

| eVobb a răspuns:

SOC! Miley e o pustoaica de 18 ani care se droghiaza!

| DeeaInna a răspuns:

Nume real: Destiny Hope Cyrus
Alias: Miley, Smiley
Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (16 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Status marital: necasatorit
Mama: Leticia
Tatal: Billy Ray Cyrus
Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus
Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus
Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L.A.). Cai in Nashville.
Inaltime: 1,64m
Culoarea ochilor: albastru/verde
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: www.mileycyrus.com

| danieaa a răspuns:

Miley cyrus are 18 ani e nescuta pe 28 noiembrie 1992 in tenessy ea vrea sa dea ce are mai bun pentru fani ei

| danieaa a răspuns:

Mylei cyrus da ce are mai bun pentru spectatori are 18 ani e nascuta pe 28 noiembrie 1992

| maryyyy a răspuns:

Da
miley cyrus nu este o peroana obisnuita, eu mai trebuie sa se duca si la scoala, liceu.
miley cyrus va veniiiii in rrrrrrrrrrrrrrooooooooooooommmmmmmmmmmaaaaaaaaannnnnnnniiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa in bucuresti! super tare, nu crezi?

| siana a răspuns:

Dublura lui miley cyrus a fost amenitata cu moartea

| XxRoSeXx a răspuns:

Miley Cyrus, in luna decembrie 2010, a avut o filmare unde au prins-o fumand salvie si prostinduse in fata camerei si pe internet.Militantii anti-drog au blamat-o pe Miley, pentru ca da un exemplu negativ fanilor, iar tatal ei si-a cerut scuze din partea ei

Dupa doua luni de la scandal actrita a declarat in revista Marie Claire ca isi recunoaste greseala:
Nu sunt perfecta.Am facut o greseala.Sunt dezamagita de mine ca mi-am dezamagit fanii.
Intrebata daca s-a simtit judecata pe nedrept,Miley Cyrus raspunde:
A fost o decizie proasta, din prima fanilor mei si a ceea ce reprezint.
Nu mint, chiar asa a fost.Si eu sunt o fana a lui Miley si Hannah dar acum nu mai sunt asa de mult fana ei pentru ca nu imi comvine ca ea se drogheaza.Ea nu ne da un exemplu bun.
Aaaa,si eu cred ca scrieti niste prostii,nu are cum sa fiti prietena lui Miley Cyrus,eu cred ca sunteti doar fane pentru ca de ce ar fi Miley prietena cu voi, niste copii, niste fani.Credeti ca hop top se imprieteneste cu voi.Si cei care au scris ca au id-ul ei, nu e adevarat pentru ca:
1.Ea nu are timp sa intre pe mess
2.De ce ar da accept la niste necunoscuti?
Ei doar se prefac ca is Miley, si stiu pentru ca eu am patit asa cu cateva persoane de la care am luat id-ul lui Miley, dar nu a fost.SI mi-am dat seama ca e romanca pentru ca nu scria bine in engleza,scria cu foarte multe greseli.
Dar mie imi place mult Miley Cyrus:e frumoasa, canta super fain.
Si mie imi place mult melodia Fly On The Wall, voua nu?

| simivicto a răspuns:

Miley Circus are 16 ani, va implini 17 in 23 noiembrie si sa impacat cu Nick Jonas.

| anamaria9876 a răspuns:

MIley e o curva a fost insarcinata si a dansat la bara la un consert

| daiana05 a răspuns:

E ocantareata grozava stiu desprea tot

| daiana05 a răspuns:

Da

| miley_3808 a răspuns:

Este indragostita de Jake. Si isi roade un unghiile.

| iza_1847 a răspuns:

Miley cyrus se va lasa de cantat si va incepe o cariera in actorie

| XzEnOx a răspuns:

Miley Cyrus a fost prinsa ca tragea tutun la o petrecere. Ea a mai fosti prinsa si cu drogurile si fata aia de fata cuminte

| marycriss a răspuns:

Miley are 16 ani o iubeste toti si cand o vedem simtim ca ii prietena nostra

Întrebări similare