anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti informatii noi despre miley cyrus?

321 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nume real destini hope cyrus i8 ani a implinit pe 23 noiembrie zodia sagetator are cai in nashville site oficial www.mileycyrus.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate stiu eu are un alt iubit a aratat si la stiri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, ID-ul ei:destinyhope_mileycyrus_supergirl. Va va da webcam si microfon!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe informati despre miley cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca Blue Jeans calul lui miley cyrus are 11 ani si nu mai e asa de frumos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sint cele mai bune prietene miley e de parerea ca mama sa se amestica prea mult in treburile ei pe mama ei o ckeama leticieaare 43 de ani dragostea mailysi lianau luat-o pe drumuri diferite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley are 57 de kg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce job are hannah montana?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt zvonuri ca s-ar droga da nu stiu sigur cand se afla sa ma contactati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dar stiati ca sa drogat la petrecereaa de 18 ani!? a fumat bong.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga fana ea s-a sarutat co fata pe gura in timpul unui concert si s-a drogat cu plante intra pe informati despre miley in care se drogheaza acolo iti va arata un videoclip la felsi cu sarutul iti va da concertul inclusiv sarutul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley e o pustoica care joaca rolul Hannei Mantana intr-un film disney o ador deoarece e si cantareata si are si melodii super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Milei e actrita din hannah montana si pe Langa asta mai e si cantareata super faimoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley se drogheaza cu etno botaniceeeeee!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A intrat la inchisoare deoarece a consumat etnobotanice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus este adorabila. e rau ca nu a spus lumii intregi adevarul ca e hannah. pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am informati nu chiar noi sau intamplat cred ca acum 2 ani dar stiti cati iubiti are miley are vreo 4, 5 si stiu ca unul dintre ei este nick jonas poate ca acum nu mai sunt impreuna dar stiu ca sau sarutat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Saitul oficial a lui miley este: www.mileycyrus.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit de la televizor si de la prieteni ca Miley Cyrus se drogheaza. Am vrut sa aflati si voi despre acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley este o fata care pune la suflet. Ea iarta usor, dar se revolta foarte mult cand afla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai voi nu va dati seama ca hanah montana se preface are doua nume complet neeegsistente ea traeste in minciuna

e o tampita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Eu am aflat ca Miley Cyrus s-a drogat chiar cand a implinit varsta de 18 ani.Ramasese ca se v-a cacasatori atunci dar vad ca nu este asa. Ea a fost influentata de prietenul ei, nu mai stiu cum il chema dar acum stiu ca este cu Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cam da.Sa va spun:tata se uita la nu stiu ce emisiune si miley cyrus a zis ca este insarcinata si ca nu prea ii mai place Hannah Montana, si in realitate este putin dusa, dar asta este parerea mea. Dar am vazut catevavi deoclipuri de ale ei si sunt puti iesite din comun, dar sa stiti in realitate chiar s-a lasat de scoala pentru a canta, si se cam gandeste prea mult la baieti.Cam atat stiu despre ea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as cam crede ca trebuie sa se apuce din nou de scoala sau liceu, pentru ca asta este mai binehappy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus se drogheaza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hi! I even Miley Cyrus. And know that my personal life will not look. No offense but...it is. I love my fans! And I am against the nude photos taken. I would not do that again. If you want to talk can not give you my id but I can speak with you on these sites. And any number of teleson not give it to you. Sorry. Goodbye and Happy Holidays!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 18 ani si e o actrita foarte buna dar din pacate se drogeaza sa scris in ziare ea a mai fost vazuta cu justin beiber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stiti ca Miley Cyrus are 17 ani si tatal ei este Ray Cyrus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley, a inceput primul turneu i data de 14 septembrie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cirus si demi lovato, s-au certat.

Întrebări similare