Noul idol al adolescentilor americani, cantareata si actrita Miley Cyrus, va veni in Romania in toamna, anunta site-ul Evenimentul Zilei, care citeaza surse de pe piata de publicitate.
Motivul vizitei il constituie un concert pe care vedeta "Hannah Montana" ar urma sa-l sustina la Bucuresti, conform EVZ.
Miley Cyrus are 16 ani, un serial tv care se bucura de succes, trei albume No 1, o carte autobiografica, un film care a debutat pe locul 1 in box office-ul american anul trecut si un alt film ce urmeaza a fi lansat in curand.
Pana la confirmarea oficiala sau infirmarea concertului Miley Cyrus, vedeta va ajunge in vara in cinematografele din Romania, pentru ca "Hannah Montana: The Movie" va avea premiera in tara noastra pe data de 3 iulie 2009, conform CineMagia
Nume real: Destiny Hope Cyrus
Alias: Miley, Smiley
Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (16 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Status marital: necasatorit
Mama: Leticia
Tatal: Billy Ray Cyrus
Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus
Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus
Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L. A.). Cai in Nashville.
Inaltime: 1, 64m
Culoarea ochilor: albastru/verde
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: www.mileycyrus.com
Abia a împlinit 17 ani, dar Miley Cyrus are planuri mari de viitor. Artista mărturiseşte că idolul ei este cântăreaţa Beyonce, pe care o admiră pentru vocea şi modul în care arată, iar într-o bună zi şi-ar dori să ajungă la fel de celebră ca aceasta.
"Îmi doresc să fiu ca Beyonce! E cea mai tare tipa pe care o cunosc. E artista pe care o placi în primul rând pentru muzica ei. Pe scena face un spectacol incredibil, e un star în adevăratul sens al cuvântului. E apreciată în primul rând pentru muzica pe care o face şi asa sper să ajung şi eu să fiu", a declarat Miley.
Miley cyrus este o persoana care nu ar face rau nimanui numele ei real este destiny hope cyrus si este o cantareata si o actrita foarte buna din punctul meu de vedere eu am
i-d-ul de messenger al ei(mi-a dat accept) cine il doreste sa ma contacteze pe messenger da nu il voi da ori cui doar unui fan devarat al ei! edyedy99
Nume real: Destiny Hope Cyrus
Alias: Miley, Smiley
Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (17 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Status marital: necasatorit
Mama: Leticia
Tatal: Billy Ray Cyrus
Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus
Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus
Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L. A.). Cai in Nashville.
Inaltime: 1, 64m
Culoarea ochilor: albastru/verde
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: www.mileycyrus.com