Miley Cyrus o pustoaica de 15 ani care lucreaza printre altele si la disney la o tv de copii (hannah montana) a facut niste poze semi-nude. pina aici nimic neobisnuit. pozele facute de o tanti fotograf celebru, sunt super artistice si apar in urmatorul numar al revistei vanity fair.
E adevarat ca MILEY CYRUS este o vedeta faimoasa si indragita de copii, dar are si defectele ei:vazand ca mass-media o critica ca este doar un copil care ii invata pe ceilalti la prostii si-a luat banii si a inceput sa insire minciuni nesfarsite ca:nu am stiut, daca stiam nu faceam, ma simt foarte rusinata, imi pare rau si alte chestii de genul asta, dar sa lasam mai la o parte defectele si sa nu uitam ca are si o revista care ii poarta numele(HANNAH MONTANA CREATIVITY COLECTION)
Ea se numeste cu adevarat DESTINY HOPE CYRUS MILEY, oricum stiu putini asta nu stiu de ce se comenteaza atat pe tema asta. Apropo sunt iulia maria eremia, sunt din slatina, judetul Olt, am 11 ani, clasa a 4-a, si vreau sa stiu daca puteti sa imi spuneti ID-ul Hannei.va rog! Ma puteti gasi oricand pe mess.intru mereu.intrati si voi ca sa aflati multe informatii despre HANNAH!
Va pup.
pp