Asta e ce stiu despre ea:nume real Destinity Hope Cyrus, Miley este porecla de la Smiley adica zambareata, zodia sagetator, data nasteri 23 Noiembrie 1992, are doua surori si trei frati, tatal Billy Ray Cyrus, mama Leticia, culoarea ochilor albastru-verzui, culoarea parului saten.Astea sunt doar datele personale si poate ca uni dintre voi ati auzit ca Miley se lasa de cantat... daca vreti sa aflati mai multe scrieti www.Miley Cyrus.com,deci s-ar putea ca Miley sa nu mai cante o vreme.
Da am informati noi despre Miley Cyrus, am citit de pe un sait asta si am ramas oimita:Miley vrea sa se lase de cantat nu mai va da nici un concert si nu va mai inregistra nici o melodie, dar va juca in filme."Am aratat lumi cam ce stiu despre muzica si vreau sa joc in filme, asta este o provocare pentru mine"spune solista.Cam asta este tot.
Sunt Claudia si vreau sa spun ca pentru un fan Miley Daniela e cam rautacioasa, foarte.Nu vreau sa o supar dar cam asa este.Crede ca nu e mare lucru sa fii vedeta dar daca ar sti ea cats se baga presa in viata personala si cat de atent trebuie sa fii la orice gest pentru a nu fii criticat.Trebuie sa fii amabil si sa demonstrezi mereu ca ai un suflet bun. E foarte greu sa-ti masoare cineva(paparazzi) orice miscare.Si vreau sa-ti spun ceva Danielaune-te in locul celuipe care vrei sa-l critici si o sa-ti dai seama de ceva nemaipomenit...
Eu am aflat ca este logodita cu actorul care joaca alaturi de ia in the last song. intre timp ei au mai avut niste certuri iar Miley ar fi fugit de acasa timp de 3 zile lasind verigheta si un bilet logotnicului sau in care ii spunea ca a fugit si nu se mai intoarce. Actorul a plecat in cautarea ei si a gasit-o intr-un bar din NEW-YORK plingind. Mai departe in schimb nu stiu ce s-a intamplat dar se zice ca ei sar fi inpacat si siar fi facut deja planuri de nunta.