| Georgiana_Bianca_2000 a întrebat:

Aveti vreo idee cum imi pot convinge parintii sa ma ia la nunta? Mama mereu imi spune ca nu au ce cauta copiii la nunta sad dau funda!

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Poate pentru ca deja au confirmat ca vor veni 2 persoane din familia voastra si astfel s-au organizat cei de la restaurant. Stii cum e la romani la nunti, sa nu vina Doamne fereste mai multi invitati decat s-au confirmat sau si mai grav, mai putini, ca mirii pierd bani.

| syriaHotelsWithPool a răspuns:

Ma-ta are dreptate. Stai acasa.
Sunt cateva motive pentru care nu vor sa fii acolo.
1. Cei care se casatoresc nu accepta copii dat fiindca va fi alcool si pana la urma e nunta lor, fac ce vor.
2 chiar daca accepta copii, trebuie sa iti cumpere un loc. deci daca le promiti tu ca ti-l cumperi singura poate te iau cu ei, sau te duci singura.

| ParisHilton a răspuns:

Depinde câti ani ai? De ce nu vrea sa te ia cu ea la nuntă? Este ceva normal... eu am fost pe la nunti\botezuri\cununii pe la 12, 13 ani.

| Doja a răspuns:

Daca ai 18 ani esti adult.
Daca au confirmat un numar de locuri n-au unde sa te aseze.

Mai e si faza ca poate vor sa se duca si ei singuri sa se simta bine.

| Strepix a răspuns:

A zis nu așa rămâne
Daca mergi și tu trebuie să plătească și pentru tine, plus că poate o sa și dormi pe acolo.
Vor sa se simtă bine, sa danseze și să bea nu să aibă grija.
Înțelege ți parintii

| LPCTSTR a răspuns:

La felul cum o zici, parcă e o necesitate.
Lasă părinții în pace să se distreze.

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

Normal, locul copiilor e la botez, nu la nunta. Mai ai de asteptat pana la nunta. happy happy happy
Dincolo de gluma, cred ca daca mama ta asta are in cap, ca copiii nu au ce cauta la nunta, nu cred ca i-o vei scoate prea usor din minte. Pentru ca daca merge acolo, va dori sa stea fara grija copiilor sau a altor lucruri.

| Adry05 a răspuns:

Oricum nu pierzi mare chestie laughing) Singurul lucru de care mi-ar parea rau cand ratez o nunta e mancarea

| Liviu a răspuns (pentru Adry05):

Si cand se imbata adevarati barbati de nu stiu pe unde sa mearga,ador cand ii vad cum la intrare, toti sunt calcati, aranjati, si la plecare, in 4 labe laughing

| Mircea08 a răspuns:

Daca iti iubesti parintii fa cum spun ei, nu insista sa te ia la nunta ca daca accepta o sa le strici distractia. Asta vrei?

| Tpuist a răspuns:

E o prostie asta cu vârstă că ești prea mic/ă. La nuntă/botez poată să meargă și copii de câteva luni/ani. Eu am văzut și copii la nuntă și nu s-a întâmplat nimic. Poate ei(părinții tăi) vor să scape de grija de a te lua cu ei.

| Adry05 a răspuns (pentru Liviu):

Eh, barbatii beti ii vad in cluburi destul, nu asociez nunta cu ei.