Semeni cu ea, se vede...
Mamicile tin cont de aceste sarbatori si ar fi mai bine ca in fiecare an sa ii zici la multi ani
Waw.hm pai a mea nu s-a suparat ca eu i-am luat un cadou si fiindca am racit ft rau am uitat si i l-am dat pe 9cand au zis la tv de una care-i facuse cadou mamei nu stiu ce...
Spune`i ca tu o iubesti si ca nu conteaza o simpla zi care se spune ca ar fi a femeii sau mai stiu eu ce, Poate ii trece daca ii cumperi un mic cadou?
Probabil s-a simtit neapreciata. Cred ca niste scuze si un simplu "te iubesc" o sa rezolve problema, crede-ma. Nu prea am de unde sa stiu, dar am observat ca mamele se simt foarte bine cand copii lor le spun "te iubesc", se simt implinite.
Succes
P.S.: La multi ani pentru sambata!
Spune-i ca o iubesti foarte mult si ca iti pare rau mult si ca nu doresti sa o vezi asa trista, spuneti ca iti ceri iertare si ca asa ceva nu se va mai repeta.Vezi ca ea se staruie pentru tine ca totul sa fie bine si de 8 martie macar ceva respect sa-i arati sa-i arati ca iti pasa ceea ce face.Vezi sa te impaci cu ea. Vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau.Multa bafta
Buna, daca m-as afla in situatia ta, cel mai probabil i-as spune asa:
-''Mami, 8 martie este ziua internationala a FEMEII,si tu esti o femeie,dar pentru mine nu esti o simpla femeie,ci esti MAMA mea. Si,pentru ca esti speciala, trebuie sa fi ''sarbatorita''intr-o zi speciala, dedicata cu totul si cu totul numai mamelor''.
Acum, in 2011 ziua mamelor este in 3 aprilie, data variaza de la an la an, numai ca sa ''pice''duminica.
Si aici ai o ''explicatie'' http://en.wikipedia.org/wiki/Mothering_Sunday,mnah,bine stiu ca nu este recunoscuta in Ro, da' mai baga si ceva de la tine,, sa devi credibiala,,,
SUCCES-uri :))
Andrutzikka întreabă: