| Mufix a întrebat:

Azi m-am tuns pe laterale cu 2 iar pe mijloc i am spus doamnei de acolo sa ma ia din foarfeca. pe mijloc am undeva la 3-4 cm de par. Dupa ce am venit acasa, taica-miu a facut mare scandal pe motiv ca el nu primeste in casa golani si ca nu stiu ce, ca ma tund dupa nu stiu cine...
Asa imi face mereu. odata mi am luat niste blugi "mai pe mine" si gata scandal...

Ce pot face? e insuportabil. mai mereu ma jigneste, imi spune ca nu stiu sa fac nimic. Problema la el e ca e si batran [57 ani] eu avand 16, el de moda veche, cine stie ce fel s-au comportat parintii lui pe vremurile alea cu el.
Dati-mi niste sfaturi ca nu vreau sa mi fac ceva cu mana mea.

13 răspunsuri:
| Caine1122 a răspuns:

Nu ii da atentie si eu aveam problem de genu nu dai atentie il lasi sa vorbeasca si pleci pana la urma o sa vada ca spune degeaba si o sa se plictiseasca in ziua de azi nu mai gasesti blugi normali care sa iti placa si cu parul nu stiu fiecare cum ii place daca lui nu ii place sa nu ii placa conteaza sa iti placa tie nu lui fiecare are stilul lui

| Zeng_Bogdan_1994 a răspuns:

Mergi la biserica, cauta un duhovnic bun. Roaga-te inainte la Dumnezeu, sa te indrume spre duhovnicul potrivit pentru tine. Te rogi simplu in minte, chiar in drum spre biserica, ca si cum ai vorbi cu o persoana. " Doamne milostiveste-te spre mine si ma indruma spre duhovnicul potrivit pentru mine", si Dumnezeu o sa te ajute. O sa te ajute mult, crede-ma!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cauta-ti de lucru, mergi pe salariul tau si nu vei mai avea probleme. Cat timp esti in curtea dansului, asta e!

| Hexiled a răspuns:

Am aceeasi problema, in aceeasi situatie decat ca eu am 18 si parinti cam pe la 65. Cand mi-am pus ochelari, pentru ca nu mai vedeam incepuse cu mistoul de mine. Lu' maica mea care a fost cu mine i-am facut scandal acolo i-am zis ca are o mentalitate proasta de om postcomunist. Cand m-am tuns (la fel ca tine decat ca pe lateral m-a luat mai scurt, nu cred ca era 1) incepuse la fel "uite ce freza si-a tras" si la fel de mult scandal i-am facut si atunci. Cand mi-am luat blugi pe picior (nu foarte mulati) incepuse "uite ce sticksuri are" si m-am apucat si eu sa fac misto de ei cand ei fac de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Zeng_Bogdan_1994):

Baaai,imi permit sa te dau si DRACU'! Da, imi ies din minti, oameni prosti facuti gramada.

| Violleta2022 a răspuns:

Adeavarul este ca, toti sunteti precum oile!
Daca unul se rade in cap sau isi face creasta, toti il urmati.
Daca unul isi cumpara blugi stramiti si nu-i poate urca pe fund, lasandu-i in vine, atunci ca sa nu spuna ca nu are ce imbraca, spune ca asa-i frumos si prostimea toata il urmeaza, lansand moda cu blugii in vine, sau cei mulati pe picioare.
Daca tatal tau la 57 este batran, inseamna ca tu la 16 ani esti inca copilas mic! Aluia de 80 de ani, cum ii mai spui?
Din pacate, pana la 18 ani esti minor si legal si anatomic si cum vrei tu, tot copil ramai si trebuie sa asculti de parinti, pentru ca nici mental nu esti dezvoltata integral si nu poti lua decizii corecte.
Dupa 18 ani cand devii major si pe banii tai, poti sa-ti pui si cuie in cap, sau sa iesi imbracat intr-un sac, ca nu mai este problema parintilor.
Eu personal nu am fost niciodata ca turma de oi, nu mi-a placut anonimatul si nici sa-i copii pe ceilalti.
Tu de ce ai vrea sa fii ca toti ceilalti? De ce ai vrea sa fii mediocru, cand poti sa fii lider sau diferit?
Mai gandeste-te cand te tunzi si imbraci ca alti 10.000 de de copilasi, cum arati!

| Zeng_Bogdan_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg. Am purtat vreo discutie si nu stiu eu?

Bula
| Bula a răspuns:

Cu cativa ani in urma, la frizer sau nu stiu unde, m-am umplut cu paduchi de par. Aveam parul destul de lung, "punk"-ist, inmijloc o dunga lunga fata-spate, lateral scurt (asemanator tie).
M-am tratat, a trecut, dar cineva mi-a sugerat ca ar fi mult mai bine sa am parul mai scurt, de doar 1-2 degete.
I-am urmat sfatul, dar nu m-am putut nici pieptana, tot parul statea anapoda, in toate directiile, cu vartejuri.
Fiind vara si caldura, m-am tuns "perie", la cea mai scurta lungime posibila, cat a permis masina de tuns (fara sa ma rad la cap). A fost o senzatie excelenta, mai ales daca a suflat vantul. Toata lumea ma lauda, ce bine-mi sta cu noua freza, arat ca un "soldat de elita" big grin
De atunci port mereu par tuns scurt: vara de 5-6, iarna de 12 mm lungime. E senzatie excelenta!
Acum multi au inceput sa se tunda asemanator si fiecare se simte "liber" cu aceasta freza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Docomunteaza-te te rog, sa vezi cat e de imporant la barbati, existenta parului destul de lung.Mai ales cand e vara, cand razele soarelui iti bat fix in cap.

| Mufix explică (pentru Violleta2022):

Am spus "batran" la nervi. Si nu ma iau dupa nimeni in ceea ce priveste tinuta si freza. Pur si simplu, pe laterale m-am tuns cu 2, iar sus m-a luat din foarfeca, undeva la 4-5 cm[ nu stiu exact] oricum nu e mare. Dupa am facut baie si avea mult volum, tocmai de aia a comentat.
Iar cu blugii. eu nu suport sa stea pe mine. Stiu prieteni care poarta blugii gen cum poarta felete colantii. Eu ii purtam nici larg, nici stramt. El voia sa i am asa largi de sus pana jos cu gleznele mari ca in anii 70... ceea ce spui tu nu mi arata un sfat foarte bun.
Ai inteles total gresit ce am vrut sa spun.

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Fac aceasta experienta, pe propria mea piele... de 30 ani happy
Rezultat: am inceput sa chelesc... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Ai inceput sa chelesti oricum ai parul tuns scurt.
Oricum nu cred ca se datoreaza aceleia.

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident...
big grin