Eu cred ca este mai mult decât pedo stai departe de el ai grija de tine nu-i mai trimite poze cu tine
Asa iti trebuie daca iti lasi contul de Facebook public sau accepti cererea de prietenie sau sa conversezi cu necuoscuti.
Ti-ai raspuns singura la intrebare in postarea ta.
Nu iti convine de cineva, blocheaza din start si gata.
Si ce te mira? Pana la urma ti-a cerut o poza cu tine, cu corpul tau, nu ti-a dat in cap, deci hai sa fim seriosi. Nu te-a pus sa dai in cap la cineva ca sa zici ca e de socare.
Nu aveai public ce poza vroia el, de aia ti-a cerut in privat.
Faptul că ai poze cu tine întreagă pe Facebook, el are acces la ele și tot îți cere să-i trimiți poze cu "corpul " mă duce cu gândul altundeva. Dacă voia doar o poză simplă cu tine, de ce s-ar simți vinovat și ar șterge mesajul atunci când au aduce vorba de poliție! Oare o fi vrut fotografii cu tine nude?
Așadar ca sfat principal, nu mai vorbi cu el și să îți fie învățătură de minte să nu mai discuți cu toți străinii dubioși!
Ce dubiosi mai există, și cum se face ca toți sunt bărbați aiaiai. Ai grija de tine, de preferat să ii dai block, poate nu avea chiar toate țiglele pe casa. Mersii
Nu ai nicio obligatie sa postezi pe Facebook poze nici cu fata ta nici cu intreg corpul tau...Nu trebuie sa stie lumea pe unde mergi, unde calatoresti, cu cine ai iesit in oras etc... Am ajuns prea departe cu acest Facebook.
Facebook ar trebui sa fie doar pentru cei chiar cu adevarat cunoscuti, colegi buni de scoala, rude din familie, vecini foarte apropiati de noi, prieteni adevarati, nu pentru toata lumea.
Nu e străin. Imi e cunoscut. E de prin satele apropiate. Dar totuși. Este dubios.
Chiar să știi că a sters mesajul. De frica, de ce oare altceva... Sa vedem daca mai are tupeu sa imi dea mesaj.
Ii e frica de inteligență