Nu m-a bagat nimeni in boala, asa am gandit de cand sunt.
Pai e rusine sa faci infractiuni tocmai ca poti alege sa nu le faci, le faci ca vrei, a face rau e rusine ca na, sufera altii, asta e argumentul, adica e ceva rau.
Dar ce ai zis tu, de ce e rusine? Explica si tu sa vedem argumentele, nu poti zice asa pur si simplu fara argumente. Ca din moment ce sustii asta trebuie sa ai si un argument, ce rau face si cui face rau?
Ce sa nu fie normal la ei? Si in ce context sa conteze sau nu varsta?
E rusine pentru că așa suntem si am fost și vom fi si vom invata la rândul nostru ca este normal.
Dacă tu ai avea o fetiță, ce ai invata-o? Ai vrea să fi un socru tot pentru o fata,? Adică nu vrei si tu un ginere? Care e dintre cele două mireasa? Sau sunt Amândoua?
Face rau societății și evoluției noastre. Acceptăm asta și zicem peste 20 de ani ca e bine să ne mâncăm intre noi! Ei, de astea ce crezi? Ar fi bun un picior pe grătar cu niște muștar.
De fustele la bărbați ce crezi? Mie îmi plac.
Asa si cu chestia cu vaccinul. Deci aia cu "vaccinați-vă să îi salvați pe alții" era o minciună. Nimeni nu salvează pe nimeni, cei vaccinați o fac pentru ei și atât. Pot îmbolnăvi la fel de bine pe cineva care nu se poate vaccina din motive medicale sau un copil.
Știi ce am văzut, citind comentariile celor care au făcut un zeu din vaccin? Că nici nu le pasă. Urlă să se vaccineze toți, dacă vor să fie salvați. Păi cum, mă nene, nu ziceai tu că te vaccinezi pentru mine?
Deci, d o minciună, să ajungem toți și cu porcariile astea care uite ca dau roade la nivel mondial, si devenim niște ființe care, în final, ajungem să umblăm goi pe strada, ca doar e normal, si toti avem ce are si altul.
Asta nu e un raspuns, ca e rusine ca asa am fost si vom fi, pai de ce am fost asa?!
Nu conteaza, daca fata mea e atrasa de femei, treaba ei, sa se marite cu una, nu ma deranjeaza, le respect decizia, totu e sa le fie bine.
Nici nu conteaza care e mireasa, ambele or fi, tot ce conteaza e sa fie fericite si sa se simta bine, nimic mai mult.
Nu trebuie sa decid eu pentru ele.
Nu e bine sa ne mancam intre noi, ca asta inseamna sa facem rau altuia.
De fustele la barbati ce sa zic, nu stiu, daca lor le place asa, sa poarte, nu conteaza, inseamna ca asa se simt ei bine.
Eu nu as putea purta fusta ca as arata aiurea cu fusta aia, dar asta e cum vad eu pentru mine, nu e corect sa generalizez, nu trebuie sa fie toti ca mine.
Da, poti imbolnavi pe cineva si daca esti vaccinat, insa ceva mai greu, ca virusu e mai slab, insa m-am vaccinat pentru mine in primul rand, nu pentru altul, ca daca mi-o iau, sa fiu protejat, chiar daca as face boala, macar nu am simptome urate ci din alea mai usoare. Restul treaba lor ce fac.
Si normalitatea asta e relativa, depinde cine spune ce e normalitate, si pe ce baza, nu e unica normalitatea, depinde de mediu, de educatie.
Atat timp cat nu faci rau altuia sau tie insuti, cam orice normalitate e buna, chiar daca-s diferite intre ele, nu trebuie sa fie doar una.
De ex tu ai ramas socata ca ala ti-a cerut o poza, desi stau sa ma gandec ca nu cred ca goala, ca altfel ti-ar fi spus! Poate nu i-au placut alea de la profil.
Dar si daca iti cerea dezbracata aia e, consider ca nu a facut ceva rau, deci pentru mine e normal ce a facut, ca doar n-a facut rau.
Dupa tine nu e normal, deci depinde.
Si la multe fete aud "aa ce nesimtit, vrea doar sex, e obsedat, vaaai", dar nu e rau sa vrea sex! E ceva firesc in natura noastra.
E o placere pe care noi oamenii ne-o dorim, cine accepta bine, cine nu, nu, ei incearca.
Nu mi-e rusine, nu-mi sta bine mie dupa cum ma vad eu, asa cum nu mi-ar sta bine sa ma rujez sau sa-mi fac unghiile.
Dar altii se plac asa.
E exact cum dupa cum vad eu, unei fete nu ii sta deloc bine cu barbat sau mustata.
De obicei barbatii care se simt mai femei fac asa. Si aia trans care chiar se simt femei in totalitate, si pana la urma se transforma, va arata ca o fata 100 % si se va potrivi fusta aia, desi acu majoritatea fetelor poarta pantaloni.
Dar de ce nu îți stă bine cu ruj? Sau cu u ghiulea făcute? Sau cu o fusta? Alea le corp sunt cele mai apreciate și în vogă! Daca te decizi, iti sugerez una galbenă! Ca doar e total normal. Cu pantaloni crezi ca iti sta bine? Sau mai bine zis,, cu lucruri barbatesti" crezi ca iti sta bine?
Păi de unde stii tu ca nu i sta u ei fete bine cu mustata? Daca ea asa vrea. Pana la urma suntem liberi. Asta e parerea ta.
Aaa, tu nu te simți femeie?
Pai nu imi place mie cum as arata.
Pai e normal pentru cei ce se plac asa, nu e problema. Nu mi se pare ca e anormal la ei, daca lor le place, aia e.
Toate hainele barbatesti imi stau bine, imi sta bine si in costum dar nu-mi place sa port ca e incomod.
Am zis ca nu-i sta bine unei fete cu barba dupa cum vad eu doar, n-am zis ca nu arata bine pentru ea insasi sau pentru altii.
Normal ca sunte liberi, tocmai, fiecare face cum ii place lui, faptul ca e diferit de mine, nu inseamna ca e anormal.
Nu ma simt femeie.
Nu stiu, eu așa am rămas, că tu mi-ai zis ceva de iarnă.
În fine, dacă zici că nu ai zis tu, nu mai stau să caut.
Voiam doar să subliniez acest subiect. Karma. Adică culegi ceea ce semeni. Eu acum sufăr după el, și el nu. Karma. El, la început suferea după mine, eu nu știam cum să scap mai repede de el. Karma?
Deci ce simt eu acum, și simt multe și apăsătoare, a simțit și el? Ceea ce simt eu acum pentru el, a simțit el cândva pentru mine? Karma vieții.