| LoveUbutUdontCare a întrebat:

Baiat extremmm de ROMANTIC! Sufera si exagereaza orice. Am un prieten care e deja major, nu a avut veci prietena, si tot sufera dupa o fata de care i-a placut mult(nici nu a fost cu ea). O pr de-a mea vrea sa fie cu el, si se inteleg bine, dar zice ca el nu poate fiindca inca se gandeste la acea fata. Nu-l mai inteleg. Nu are de unde stii, daca nu incearca macar. Exagereaza mult, compara rel lui cu fata aceea, cu relatia mea cu fostul meu prieten, spunand ca la mine a fost mai usor sa-l uit. (Normal, nu e asa, doar ca eu nu arat cand sufar) El se plange zilnic. Exista tratamentlaughing? M-am saturat sa-i tot dau sfaturi, sa-i spun sa incerce cu prietena mea, el tot face pe victima, si se vede mereu singur, si isi doreste iubita mult. Ce DZO are?

Răspuns Câştigător
| Parmalat a răspuns:

Stai linistit ca ii trece tongue
Peste vreo 4-5 ani trece in extrema cealalta (adica le ia pe toate la rand si nu mai tine la niciuna) si peste inca vreo 4-5 adica pe la 27-28 isi gaseste echilibrul si se aseaza la casa lui cu o tipa la care o sa tina mult.
E ceva normal, unii oameni se pot detasa mai repede dintr-o relatie esuata, altii se detaseaza mai greu; fiecare are modul lui de evolutie emotionala dar de cele mai multe ori isi gasesc echilibrul odata cu trecerea timpului.
Lasa-l sa-si traiasca aceasta experienta asa cum ii dicteaza personalitatea lui, nu e nevoie sa intervii intr-un fel sau altul; poti sa-l asculti atunci cand vrea sa vorbeasca cu tine despre asta si fii sigur ca daca vei face asa, e un mare ajutor pe care i-l vei oferi.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Treaba lui din partea mea ii doresc tot binele din lume sa nu ajunga ca mine singur toata viata din cauza la o fata, asa am patit eu m-a dezamagit fosta prietena si acum am ajuns sa nu mai am incredere in nici o fata doar ca amic raman ceva mai serios nu accept, o zi buna pentru tine si pentru el

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ii mai dificil pana urca aceasta treapta. Bagai tu una pe gat care sa-i dea putin tupeu si dupa se descurca singur. Spun din proprie experienta. laughing
Spor!

| ksuper31 a răspuns:

Hmm...pai,ar trebui sa ii asa:"Daca iti pace asa mult de fata aia du-te si invit-o in oras" daca nu tine zi asa:"Atunci invit-o pe prietena mea in oras" daca nu tine nici asta mai am nici un raspuns. fundita?

| LoveUbutUdontCare explică:

Nu l-am obigat nici o secunda sa fie cu ea daca nu-i place, dar macar sa inceteze sa exagereze...mereu vede doar cuplurile din jurul lui. Poate avea ceva grav sau e doar singur si vrea iubita?